Кладионица

1. Nikolase kad smo kod toga šta je s Kinezom?

2. inace ovaj nouver aplicirao da kuca tikete u mocartu rekli mu aj odjebi on im rekao ljudi znam dosta ljudi klade se kod mene jer sam gotivac oni mu rekli aj da vidimo evo naci cemo nesto sto niko zdrav u glavu ne bi igrao eto nek bude na muslimane protiv nacista u gostima ako makar 10 ljudi odigra danas na pazar imas posao druze i srecno ti bilo 30k plus baksis

jedino logicno objasnjenje

3. Kinez otišao u ilegalu, neće da deli više prelaze

4. A daj što je pička?!?!

5. Za nauk sledećem kome padne na pamet!!!
    https://imgur.com/iZY0DdX.jpg

6. imam dva problema sa ovim iznad, prvi je da li si jebeno realan da banujes lika zbog ovog, a drugi je ta pederska boja

7. Rad i NP da se dogovaraju da nameštaju 3 za 3, isto kao da se skinhedi i crnje dogovaraju da zajedno muvaju pičke.

0:1 tr ili 1:0 tr i dolazi I2+ osećam.

Ovo pomislim, i opet odigram "dojavu" random nouver 96 lika kojeg još cimaju za ličnu u kladionici.

8. odbanujte nouwera drkamo se sta vam je

9. ja sam bio u velikom iskusenju da zategnem keca pa reko necu jebe mi se. pa onda reko ma sigurna pobeda pazar se raspada jos dolaze ovamo ko na klanje pa opet reko necu jebe mi se vrv cu proci ali to je mizerija u odnosu na ono sto bih kasnije izgubio ako opet krenem da se kockam

10. Pomolite se Bogu sapsitelju svevišnjem, možda vam se smiluje.

11. ja sam se pomolio brt trazio sam da me izbavi od iskusenja i spasi od zla i evo ne kladim se 3-4 dana vec

12. Znači, osetio si?

13. pseto veceras ima 12 utakmica nba

14. Izdrzi brate i izvedi docnije i Armina na pravi put

15. i ja mislim da nije za ban jbg svi smo imali ovakve ispade, mozda se malo vise kurcio oko cele price, ali mislim da je to kroz salu hteo tako, davao je on i ranije, neke su i prolazile iz 2. 3. srpske lige, nije imao nameru da sjebe

16. pseto veceras ima 12 utakmica nba

Pre 9 minuta sam isto to čuo, od ortaka samo na NBA se kocka. Pa kako čovek da ne ošine nekoliko tiketa samo za crnje?

17. smislio sam semu izbavljenja svih nas to mi se sinoc oko 4 prikazalo kao sjena na zidu, ako se ne budem kladio mesec-dva imacu dovoljno da arminu dajem neku lovu mesecno otprilike koliko bi zaradio kladjenjem da se ne bi on kladio pa kad on za mesec-dva-tri-sest nakupi sve ono sto bi spiskao na kladjenje onda nek on nastavi stafetu, za 3 godine niko se odavde vise ne bi kladio a onda bi krenuli na siri nivo dok kladze ne krenu da se zatvaraju nisam im zaboravio sve one pederske granice i spustanje kvota ne ne

poenta je samo da u lanac ne naidje neko ko je govnar tipa somi23 ili radmilo topola pa da posle ne daju pare dalje i nema sanse da svet ne prestane da se kladi

18. da, nije ovo za ban nouveru jbg sta se primate ko pavijani

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.