Кладионица

1. Pseto znas neke kurve u NS mlade da su?

2. Au bane neverovatno stvarno steta steta steta

3. neko ce se sa ove teme veceras usrati od para, zapamtite ovaj post

4. papetmaster rekao sam ti da si mrtav za mene

5. Kosovac zauzeto mislim da impulsivno reagujes jer kroz par godina kada budes mislio o vukajliji secaces se samo lepih stvari kao sto je recimo spisak utakmica sa espna

6. Izijem flips ti znas ko sam ja?

7. papetmaster pretvarao si se sa nama na temi lol vukajlija da uzivas u vanvremenskim hitovima, a u stvari si kipteo u sebi sto unistavamo tvoje drugare sa lola je li to istina brate moj

8. ovo sto arm bratic mali kaze

9. Lol je sranje. Dota ok je.

Maya Berovich > Dota 2

10. ubi fila detroit, ilijasova vec 5 poena, jos jedan sjajan pocetak veceri nema sta

11. dok se ceka Minesotara igrao se Rosario - Lanus 1+ prvo, 25 minuta nade

12. ako vcrs popadam sve i u narednom periodu dodjem ovde i kazem da sam nesto odigrao zelim da me oterate u picku materinu, da mi kazete da sam olos jebeni, da pogledam sta radim u svom jebenom zivotu i da sam bednik veliki, ako ste prijatelji ispunicete mi ovu zelju

13. hoces da ti dajem pare da se ne kladis?

14. Možemo odmah to da ti kažemo ako hoćeš

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.