Кладионица

1. Nisi, ti si naš brat

2. Pa i mi smo ljudski šljam, dakle jesmo braća. Hej, braćo, ja sam bogat čovek.

3. Hteo sam na kraju da gađam minesotu, uz taunsa, viginsa i durenta, međutim banuo kasno u kladionicu, oko 10, ona kurva kaže e ugasila sam računar. E pa ako su ti potrovali retrivere pre neki dan, boli me kurac baš!

4. au koji invalidi jebem im mater

5. pa ne mozes zicere da promasujes protiv golden stejta picka mu materina

6. vidi ovaj masi dva bacanja jaoj drzavo

7. Koliko je bedno ovo gledati kad nema zvuka sa parketa. Baš govno.

8. sve sam popadao, molim vas da postujete moju zelju, blejacu na temi, ali tiket jos dugo ne

9. arm zovi one popove da okade ovu minesotu neki demoni su u njima igraju ko da su iz aba lige

10. drejmond grin 3 trojke majko mila

11. 4 trojke drejmond grin jel mene neko zajebava ovde??

12. 5/6 iz igre, slepac odvratni.

Mislim igračina je, samo sad ispada slepac.

A polako, ako se uzdamo u umor i neispavanost onda je za očekivati da oni u drugom poluvremenu padnu.

13. Ja mislim da ulazi ovo lagano oca mi
    Ili sam navikao da pucam pa mi sve jedno

14. kakav je durent ko moj kurac :D

15. Ovaj tauns je burazer pravi, ja mislim da ima kurčinu >23.7

16. Braco ostao sam budan samo da ispratim minesotu. Nije nista gotovo drzte se <3

17. evo slusam green intervju daje na poluvremenu kaze kao ne mozemo ovako da osvojimo tituli i nesto drsko prica, znaci da je unutar svlacionice lose, ne mogu on i thompson da vode utakmicu a ova dvojica da cute

18. tauns je faca

imam jedan info za vas minesota se raspada u trecim cetvrtinama ako se ovo sada prezivi jeban bice gs

19. jaoj kad bi se grin sada naljutio i otisao u hotel da spava kako bi im tauns decu pravio pod kosem ju ju ju kako bih to voleo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.