Hteo sam na kraju da gađam minesotu, uz taunsa, viginsa i durenta, međutim banuo kasno u kladionicu, oko 10, ona kurva kaže e ugasila sam računar. E pa ako su ti potrovali retrivere pre neki dan, boli me kurac baš!
evo slusam green intervju daje na poluvremenu kaze kao ne mozemo ovako da osvojimo tituli i nesto drsko prica, znaci da je unutar svlacionice lose, ne mogu on i thompson da vode utakmicu a ova dvojica da cute
Nisi, ti si naš brat
Pa i mi smo ljudski šljam, dakle jesmo braća. Hej, braćo, ja sam bogat čovek.
Hteo sam na kraju da gađam minesotu, uz taunsa, viginsa i durenta, međutim banuo kasno u kladionicu, oko 10, ona kurva kaže e ugasila sam računar. E pa ako su ti potrovali retrivere pre neki dan, boli me kurac baš!
au koji invalidi jebem im mater
pa ne mozes zicere da promasujes protiv golden stejta picka mu materina
vidi ovaj masi dva bacanja jaoj drzavo
Koliko je bedno ovo gledati kad nema zvuka sa parketa. Baš govno.
sve sam popadao, molim vas da postujete moju zelju, blejacu na temi, ali tiket jos dugo ne
arm zovi one popove da okade ovu minesotu neki demoni su u njima igraju ko da su iz aba lige
drejmond grin 3 trojke majko mila
4 trojke drejmond grin jel mene neko zajebava ovde??
5/6 iz igre, slepac odvratni.
Mislim igračina je, samo sad ispada slepac.
A polako, ako se uzdamo u umor i neispavanost onda je za očekivati da oni u drugom poluvremenu padnu.
doci ce ovo jebote
Ja mislim da ulazi ovo lagano oca mi
Ili sam navikao da pucam pa mi sve jedno
kakav je durent ko moj kurac :D
Ovaj tauns je burazer pravi, ja mislim da ima kurčinu >23.7
Braco ostao sam budan samo da ispratim minesotu. Nije nista gotovo drzte se <3
evo slusam green intervju daje na poluvremenu kaze kao ne mozemo ovako da osvojimo tituli i nesto drsko prica, znaci da je unutar svlacionice lose, ne mogu on i thompson da vode utakmicu a ova dvojica da cute
tauns je faca
imam jedan info za vas minesota se raspada u trecim cetvrtinama ako se ovo sada prezivi jeban bice gs
jaoj kad bi se grin sada naljutio i otisao u hotel da spava kako bi im tauns decu pravio pod kosem ju ju ju kako bih to voleo