U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Na utakmici PHI-DET su mi popadali svi tiketi tako da ću ovu noć provesti u navijanju za Minesotu umesto u praćenju svojih tiketa jbg. Pozdrav svima i
AJMO VUCI
Golden stejt gubi 4/4 sa makar 14 razlike, i ne daju više od 23 poena (granica 23.7 xd).
jebem li ga ako je ono radjeno prema umori, ovi ce jebeno malo spustiti loptu u 3coj i cetvrtoj
VO DI MO
Hahaha
Pu pu
Ulazi
Brt tesim se da ako minesota gubi svaku trecu cetvrtinu a do sada vode u trecoj to.je neki dobar znak aj sad da vidimo dalje
Brt jel realno da grin sutira 5/7 za 3?
Uhuhuhu tauns zverina
Probudio se ovaj mali govnarko jebes mu majku sada
Tako sam i ja cekao jednu nba...mozda je i minesota bila... I bio sam budan do 5 ujutro...
I odu u produzetak...minut prije kraja moji vode 5 razlike ugasim prenos misleci gotovo je...prosao sam... Sutradan gledam rez...ovi moji izgubili 5 razlike...
Širkane ajd ne budi uz Delboja najveći retard ovde pls
Ovo što si sad napisao pa ja ne znam
Istinit dogadjaj...majke mi brate...
Odo da spavam..cestitacu ti sutra pseto
jbt i dalje zicere mase mogli su voditi 12 sada
a na lajvu ki1 2,30 sto se zbiva sto se zbiva
Pa sad ga lomi!
jebena bacanja...
odlican faul igudale xd
14:1 serija minesote na kraju treće, to je, padaju u drugom poluvremenu, tek će da ih nabiju sad u četvrtoj.
O Minesoto donesi mi puno novaca
jebeni tompson crko dabogda