Najsladji keš je keš dobijen ponedeljkom, a ovog ponedeljka keš doneće tiket ove sadržine:
Bolton 1 Fiorentina gg Roma gg Štutgart 1x&2+ Viljareal gg Viborg 3+
kvota PRE LJE PA = 30
и ја сам затего Гг на жабаре
Doći će ti ovo šomi 99%
Raja gubi, sreća pa sam jadnik pa sam inao 98 feninga na računu pa nisam nogao da uplatim.
Kolko je to u srebrnjacima?
Sasuolo na 10 poslednjih gostovanja došao gg, što dovodi do jednog sasvim realnog pitanja - Pa zašto ne bi došao i danas?
Kad ti počinje prva s ovog tiketa?
a nemoj ti da ispratiš jbt
Neću.
Igra on godinama, al sad je počeo da zateže.
xD
u 7 brate
ahahaha gl shomy
ahahaha
kad je sinoc aleksandarkg mogao da obori 10 razlike u trecoj za minesotu, sta mislite sta ce da uradi sa ovim somijevim pickavcem od tiketa
hahaha
i to ne da je oborio nego minesota ni manji hendikep nije mogla da pokrije
па ви сад видите с ким се спрдате, толико сам моћан да утичем на прекоокеанске мечеве чак.
http://i.imgur.com/f9wIheI.png
баксуз? ок.
Hahahahahha jebo si ih gadno
Pa ne izbaksuziras ti tako, ne vredi ti. Ti ces mu izbaksuzirati da padne samo jednu.
мораћу неки дил с кладионицама да направим, да редом баксузирам људима тикете и згрћем гомиле пара од тога.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Najsladji keš je keš dobijen ponedeljkom, a ovog ponedeljka keš doneće tiket ove sadržine:
Bolton 1
Fiorentina gg
Roma gg
Štutgart 1x&2+
Viljareal gg
Viborg 3+
kvota PRE LJE PA = 30
и ја сам затего Гг на жабаре
Doći će ti ovo šomi 99%
Raja gubi, sreća pa sam jadnik pa sam inao 98 feninga na računu pa nisam nogao da uplatim.
Kolko je to u srebrnjacima?
Sasuolo na 10 poslednjih gostovanja došao gg, što dovodi do jednog sasvim realnog pitanja - Pa zašto ne bi došao i danas?
Kad ti počinje prva s ovog tiketa?
a nemoj ti da ispratiš jbt
Neću.
маестро, јеси ти играо кладионицу раније или си сад почео?
Igra on godinama, al sad je počeo da zateže.
xD
u 7 brate
ahahaha gl shomy
ahahaha
kad je sinoc aleksandarkg mogao da obori 10 razlike u trecoj za minesotu, sta mislite sta ce da uradi sa ovim somijevim pickavcem od tiketa
hahaha
i to ne da je oborio nego minesota ni manji hendikep nije mogla da pokrije
па ви сад видите с ким се спрдате, толико сам моћан да утичем на прекоокеанске мечеве чак.
http://i.imgur.com/f9wIheI.png
баксуз? ок.
Hahahahahha jebo si ih gadno
Pa ne izbaksuziras ti tako, ne vredi ti. Ti ces mu izbaksuzirati da padne samo jednu.
мораћу неки дил с кладионицама да направим, да редом баксузирам људима тикете и згрћем гомиле пара од тога.