Кладионица

1. mimi mozda bolje onda da odigras x2i0-2 jaca kvota dosta a i ja mislim da tu ne moze biti 3+

2. Realno nista dobro ne moze da se desi. Mozda da nestane struje pa odu na pivo eto jedini dobar zavrsetak price.

3. Rio Ave X
    Milan X
    Apoel 1

4. papet, molim te argumentuj. viljareal i atletiko imaju isti broj bodova, viljareal igra kući. ok viljareal jeste u padu forme ali mozda se sad iscupaju kao junajted juce

5. Mrski liverpul mamu im jebem nije poljuljao moje samopouzdanje.

Evo jednog tiketa iz edicije KAKO SE OBOGATITI SA MARKOM

http://i.imgur.com/CamaXNP.png

6. Solidno bogacenje

7. odigrao sam 3+. poslednjih 7 tekmi bilo jednom 2 gola.ostale 0-1.mora nekad i golova biti.
    viljareal atletiko.

8. Ove marokance stavio samo zato što Raja ima poznate navijače. Možda to skinuti.

9. Koliko je zivot lepsi kad su ti puni dzepovi para ju ju

10. ccc koliko kladionica navlači ovom kvotom 1.6 na fiorentinu i 1.85 na atletiko

11. Fjorentina prva daje gol i konacan ishod iks, po nekoj tradiciji. Fjorentina tako igra vec dva meseca fazon.

Mozda i 1-X ako uspeju da ga uteraju u prvom

12. @autor papetmaster ja to odavno pricam, jos kad su ti puni dzepovi para a ne igras dotu eeee to je zivot

13. nema sta da navlaci.sasuolu ne igra najbolji igrac,losija su ekipa i imali su cimanje jedan dan vise zbog odlozene tekme u ligi evrope.i od poslednjih 10 tekmi imaju jednu pobedu.

14. Analiza:
    Stutgart-Hanover 1
    Stutgart drugi, ovi treći na tabeli. Stutgart je u boljoj formi, a na Hanover je 3,60 kvota, nije bez razloga jbg.

Roma-Milan 2
    Milan jači klub 3 puta nema šta dalje da se priča, a kvota ODLIČNA.

Fiorentina-Sasulo 1
    Sasulo glup klub zavrsili LE sa 0 bodova. Jedva Zvezdu dobili u kvalifikacijama.

Viljareal - Atletiko 2
    Cigani u oba kluba ali ovi iz Atletika veći xigani dobiće oni.

Ovo ostalo sam onako više manje nalupao.

15. Hahahahahah pa kako covek da ga ne isprati

16. Fener mi je solidna dvojka

17. Bolton nije odigrao GG više od 2 puta ove sezone. iz nekog razloga kvota na gg je 1.7 hahaha. kvota na sigurnu pobedu je 2.9 u mocartu, u pinbetu ko zna koliko. to ću da ukombinujem sa sigurnom pobedom na Al Ahli, koji je primio ukuprno 3 gola na 14 utakmica u ligi. kvota 2 u mocartu. viljareal atletiko ug2+ kvota 1.42 u mocartu. mora da ulegne nema boga

bolton sp1
    al ahli sp2
    viljareal atletiko ug2+

ukupna kvota oko 9

to igram sad. pozdrav ljutim glavicama kladioničarskim

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.