Кладионица

1. JAVNO POZIVAM Dionysio NA DVOBOJ U KLADJENJU, A DA POČNEMO ZVANIČNO OD 1 januara, pa dokle on kaže, a jedini moj uslov je da se igra samo FUDBAL.

Ako me pobedi onda ću stvarno napustiti objekat.
    Početni kapital bi nam bio 1000 RSD.
    Sav skupljeni novac otišao bi u humanitarne svrhe, tj. moj novac, jer on ne bi ništa zaradio.

2. Može al kad vratiš onu hiljadu što si nas navukao da odigramo, onomad kad je Radjard odigrao za 1001 dinar sećaš se da.

3. Novac je vraćen svakom ko se validno javio.

4. Još si lepo rekao ako ne valja dojava odlazim sa sajta i neću se nikad vratiti, i prežalio sam bio jebo pare, al jok.

5. ne dirajte zhajka tako vam boga

6. Kako si mudar, menjaš temu, pa pusti sad prošlost, treba gledati u budućnost.

7. A stvarno sto teras zajka sad? Mene samo smara sa tudjim tiketima posle meca ovako ko ga jebe

8. zhajk je burager, jedini greh iz mladosti je ta dojava al ko je bezgresan nek baci kamen zemlje srbije

9. 1) Zato što je navukao ljude da se klade na zlojavu samo da bi ih izjebao (još obećao da će trajno napustiti sajt, i to ispalio)
    2) Zato što kači tuđe dobitne tikete koji su već prošli (pazi slučajnosti pogođeni) i kao šepuri se, pogođene zlo kvote, a dok je kačio pre meča, bile su kvote <2.37

Generalno Žajk skeč >> celtic skeč, ali i tu bi mogao da se uzdrži malo.

Eto, nek ne kači već prošle tikete (tuđe) i može da bleji ovde, da ne bude Dio loš čovek. ;)

10. Mene zanima dal cemo i sutra jebati kapitaliste katolicke? Danas sam 100% jedan tiket jedan prosao bas sam srecan priznajem al me mori to sto onda kad sam zatezao po dve-tri glave na tiket da sam povezao cetri dana da prolazim imao bih bas dosta para u kesu

11. Klipersi sutra pseto :+)

12. Jaoooooooooooj majko

13. Pap ti si melem za moje oci stavicu 26k sutra na denver, jel denver bese?

14. nemoj se zaltetati toliko, neka ti uvek minesota u podsvesti bude.

Denver jeste.

15. Pa to je nezaletanje xd

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.