Мени Диксон огаван онако кад га погледам. Против ЦСКА сам га играо минус, кад оно међутим. Али Симоновић ми је онако солидан + јер увек кући долази више. Волтерс минус, Ђенка можда +, можда и Кузмић шазнам. А Датомеа видим да сви гањате - откад је света и века па рекох да и ја ставим вечерас (мислим минус да ставим, скеч). Хикмана такође.
Rendolf +
Rad -
Zvezda ukupno poena najefikasnija 1/4 38,5 +
Efes mh2 (1,5) kvota 1,6
Baskonija 1&+ (159,5) 2,65
Djenka +
Fridzon +
Kalinic -
Dekolo -
Ja ću Kalinu plus vrv
ВУКАЈЛИЈАШКИ ТИКЕТ:
Ертел плус 13,5 (1,85) Фађо
Рендолф плус 9,5 (1,7), у Сокеру 10,5 (1,85) Псето
Рад 10,5 минус (1,85) Николас
Сандерс плус 13,5 (1,85) Мирко
Квоте и границе су из Моцарта, хтео сам да и све квоте из Сокера, али само се Рендолф разликује.
Нисам ставио Сандареса само зато што је дао онолико Барселони у рекреативном мечу, него и зато што Жалгирис лоше брани крила и крилне центре.
Kalinic na utakmici olimpijakos fener moze da sutne na kos samo na zagrevanju
Bolje da je Kalina isao na vukajlijaski tiket nego Rendolf
Da nisam samo ja minus xD
ВУКАЈЛИЈАШКИ ТИКЕТ:
Ертел плус 13,5 (1,85) Фађо
Рендолф плус 9,5 (1,7), у Сокеру 10,5 (1,85) Псето
Рад 10,5 минус (1,85) Николас
Сандерс плус 13,5 (1,85) Мирко
Весели плус 11,5 (1,85) Цоа
Квоте и границе су из Моцарта, хтео сам да и све квоте из Сокера, али само се Рендолф разликује.
Dacu svoj doprinos i necu reci nijednog igraca za tiket
Симоновић +
Волтерс -
Датоме -
Диксон +
Ja hteo minus na diksona jer mora celavi vise da igra da ne bi ljulj unistavao crncugicu
Klasicna minus utakmica po jedan igrac iz obe ekipe ce u plus fazon lakse minus nabosti nego utrefiti +
Мени Диксон огаван онако кад га погледам. Против ЦСКА сам га играо минус, кад оно међутим. Али Симоновић ми је онако солидан + јер увек кући долази више. Волтерс минус, Ђенка можда +, можда и Кузмић шазнам. А Датомеа видим да сви гањате - откад је света и века па рекох да и ја ставим вечерас (мислим минус да ставим, скеч). Хикмана такође.
http://image.prntscr.com/image/8e131a8059a84e78adb962648531dcd1.png
Mislim da je krajnje vreme da neko bude jeban ;)
Stavio sam Spanulisa i na asistencije i na poene, problemi u najavi...
Što niko ne igra Teodosića. 15.5 mu je granica a uvek nas nafijuje do vrha. Jes da se vraca dekolo al kolko ce on da igra pitanje je.
Op op
Nema mi brata u ponudi
http://image.prntscr.com/image/e873db248ee6498d86a339e3d019a11b.png