Кладионица

1. Sesti tiket danas od 1 sam ovde pu pu pu

2. A i nije lepo, na sve sam stavio 500-1300 sve kao aj da se ne govnam malo pratim dok cirkam sa kumom on na odmoru sve imam neki osecaj da kako krenem da zatezem da ce biti pusikarevic

3. Al opet, nekih 22-23k sam u plusu danas mozda ni ne menjati ovaj sistem jebes ga nisam pametan

4. Je l ti malo 23k danas? (znam jeste, uvek je malo, i meni isto)

Neseri, da ti je svaki dan kao ovaj, pesma bi bila. A pošto već sutra verovatno neće biti, onda bolje ostati s ovim ulogom je l tako tako je.

5. kurcina vam je za bruka lopeza on ide preko

6. ume li neko da u photosopu kao napravi sliku par flasa moeta sede u separeu kao a u kibli na stolu neka mala kurva medju ledom da se zamene mesta covek i moet

7. Pa nije mi malo kad pomislim da sam mogao da sam u minusu isto toliko ali mi je malo kad pomislim koliko bih bio u plusu da sam zatezao

8. Tj kurac sam 23 u plusu sad pretresam tikete 17200 je cifra

9. 03.01. 01:00 6460 Broj poena igraca E. Kanter OKC Uk. Poena -:-
    Ukupno |+| (13.5) 1.80
    03.01. 01:30 6471 Broj poena igraca B. Lopez BKN Uk. Poena -:-
    Ukupno |-| (19.5) 1.70
    03.01. 02:00 6485 Broj poena igraca J. Butler CHI Uk. Poena -:-
    Ukupno |+| (23.5) 1.75

Ovo je jedan. Dobitni, ofc. Jebi se izijem, vilica Lopez ide minus, kao što je umeo da me sjebe već jednom kad sam ga igrao plus, tako će i sad u minus majku mu jebem, ide na Juticu milu moju.

Gober 18 blokadica ko mo tno.

10. Gori gori kao buktinja ovo ludo srce u grudima

11. ide preko bruk, ja ga igram plus, ide 20+ kurac bato ko od sale..necu da se mesam ali to je istina

12. Istina je negde između, znači 10p xD

13. Ne igra irving, u mozz 25,5 na dzejmsa najnize od svih kladza i to od jutros, mozete i lava mora neko jbg

14. Armin ovaj juče skinuo džemper sa šulje a danas se kladi ?!?!?

15. nemam nista na racunu a i mrzi me da se cimam bas sam lepo pijan

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.