Ја сам жив доказ да су добар фантазер и добар кладионичар две различите ствари, добро, можда Млати иде добро и гађање поена, ал морао сам да подсетим ко предводи вукајлијашку фантази караван.
Иначе, знате ли да би требало да се каже кладилац, а не кладионичар? Сам ћу напустити објекат, океј.
Neko je pominjao Dončića minus čini mi se, nek preskoči to, igrača uopšte može mali da se prosere, sećam se da se već prosrao u moskvi protiv njih onako poprilično (4-5 trojki).
Pa gde je hikman ovde, jebeš ti mene a? Ako, hikman 17 večeras!
Auuuuu
Ispravljam
Sad će samo on da zajebe xd
PUŠI GA ACA KG
Odigrao sam par tiketa sa igracima al necu da postavljam, nabacao na srecu. Jedan sam uzeo prva tri igrava 7.5 i igrao plus. Xd
Jedino mi onaj Buljaš Bertans nekako siguran za plus, ta glodarska govanca se uvek nalože protiv nas.
hteo bih nesto da odigram al glava me mnogo boli, dal od zime, dal od rakije ili virusa, ne znam, prepisujem
Macvan 8,5-
Printezis 11,5-
E sad ako me zajebe samo hikman jebacu te u dupe rumeno
Prepisujem minus na Macvana.
http://i.imgur.com/JflgXmh.jpg
Digli tea govnari
Ја сам жив доказ да су добар фантазер и добар кладионичар две различите ствари, добро, можда Млати иде добро и гађање поена, ал морао сам да подсетим ко предводи вукајлијашку фантази караван.
Иначе, знате ли да би требало да се каже кладилац, а не кладионичар? Сам ћу напустити објекат, океј.
Neko je pominjao Dončića minus čini mi se, nek preskoči to, igrača uopšte može mali da se prosere, sećam se da se već prosrao u moskvi protiv njih onako poprilično (4-5 trojki).
NA OGASTINA 4.5 POENA GRANICA HAHHAHAA, PA TAČNO DA IGRA SAMO JEDNOM RUKOM JA MORAM PLUS TO
Jeste pa onda bi bilo odžar umesto odžačar hahaha NUB!
Stecane crvgu cu ti lupiti ako ne prekines
nema Jorgosa u mociju heh... sta mesto njega
inace, veoma zanimljimo Stetch, kako smo svi onda uzeli za gotovo rec kladionicar?
Pseto da ne bude da samo tebe ispalim ako ne dođe..
http://i.imgur.com/dou6aWt.png
(poprilično sam siguran da on to prebacuje, al ono)
што нико не игра Радуљику, наш понос, нашу дику?
Što ste toliko sigurni u konjsku glavu minus?
Ona budala zna košarke, može svakom da ubaci 15p lagano.