Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne prepisujte, ovo je na neki osećaj. Doduše, ko je kralj analiza ja sam. Xd
https://s27.postimg.org/girnkh54z/Screenshot_2017_01_06_17_28_21.png
Po tilmu ili simon daje 47p ili zvezda puca 40 razlike
Ееее Псето, а кад сам се залагао за Косовца, онда сам био добар, људе не занима неговање нашег језика, него свако гледа само себе ех...
Лаки, немам појма.
Dobar si ti mili i sada gledam te ko sina ako mi verujes al nemoj da mi spemujes kad ocu pare da uzmem jbg
E a jel se secas kad sam ja tek dosao ovde pa smo se nesto raspravljali pa sam hteo da se nadjemo da se bijemo hahahaha e pa ono vece kad si kacio sliku sam zamislio i scenu te tuce i nije mi bilo dobro od smija xd ehhhh uspomene
Dajte tu sliku gde je stevan malo zadriglo dete sa seljačkim crvenilom.
Hahahah pustite Sos suze su mi pošle od smejanja i creva me bole
1996 turnir Sos kanala Rokeri, glumci protiv advokata (kapiten Miško Ražnjatović) u sali FMP-a, i sad jebeni Dejan Cukić vuče loptu preko celog terena i omaši polaganje
Hahahahahah jebote
Hahah cukić 3+1 lagano hahahh
пуши га ацокг
Svi su prepisali Macvana vidim, da izguzvam ja tikete sa njim odmah...
Hm
pa uvek je tako bilo jebeno, teo ili mačvan zajebaće, vidiš da smo se svi zaleteli ko volovi na njih dvojicu
Hm
Evo sad Čović igra protiv Tegeltije, kakav klasik! :D
Ено Тегелтије, Шаренца и Тијанића играју против Човића и људи из скупштине града хахаха
Псето, сетио сам се баш скоро тога, написао си како си видео Наполеона дегенчину и да сте размишљали ортак и ти да га пребијете и ја напишем како ми је ортак рекао да му је ћале неки кримос и да је боље што нисте. И онда си ти почео са причом шта боље, ево усрао сам се Наполеоновог ћалета, а ја као ееизеенее Кнеле, нисам те препознао, па ти као "ај мрш поломио бих те мајмуне", а ја "иди мршти се испред огледала ложано" и тако се гађали говнима хахах
Срећа твоја па смо постали добри касније.
Ха, Тегелтија...мислиш Фегетлија ;)
Sećam se te spike za napoleona tj. ne sećam se ko je učestvovao u raspravi nego o tripu nekom ZNAŠ TI DA MU JE ĆALE OPASNO MUDO U MAFIJAŠKIM VODAMA i te fore. Tad sam i guglao da je napoleon onaj reper.
KAD PROĐE MINUS NA MAČVANA
https://i.imgflip.com/1h6xyp.gif
Hahaha nismo mi razmisljali da ga prebijemo nego je majmun nakurceno reperski hodao gore kod singidunuma mrstio nam se kad smo na semafor stali pa smo krenuli da izadjemo iz kola a on zapalio