Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
A za ovo drugo se slazem, sreca pa smo dobri, glupo bi bilo da cekaonisem
Bogdan u startnoj, slukas minus, nanali - nema ih u prvoj petorci.
E kurac sada
I macvan i radulja u prvoj
Ma ne znači ništa to, možda nanali baš reši da pokaže zube sad kad je bogdan tu da se pokaže malo, neko nadmetanje pozitivno da bude, nije mu ni visoka granica. Ali slukas je izvesniji za minus na 10.5 sad, ja doduše stavio obojicu.
Bogdan pomazio radulju po bradi hahaha kucu na fener
Al zalepise macvana auuuu
Au nisam znao da nema Sandersa, igraće konjče 30 minuta sig
O bože s kim ja tikve sadim...
*jagode xd
Kakav bezlični slepac ovaj Bogdanović.
Kako bre nisi znao da nema sandersa sta radis ti igras na slepo? Tako sam i ja mogao opet sa kinom da biram igrace mejmunko jedan
Bravo za nanelija
Usao i brancilo u plus
Naneli nikad ne igra prvu, uvek ulazi sa klupe, i jebe, nešto kao Simon :)
Baš mi je prečudno bilo što je samo 6.5 na njega granica. Kažem vam da za jednu četvrtinu prepišava to opušteno.
A jebote kako se nerviram, igrao sam dvojku na Zvezdu i CSKA, ali sad kad Ruje vide da Zvezda može da im padne u četvrtfinalu, ima da počnu namerno da gube
Veseli panj
Samo mi reci jesi igrao na CSKA jer ne mogu baš tri za redom da izgube pa nek je Real sto puta? Zato što ja time kad se vodim stalno poduvam (čitaj: Fener ono kad je kriminalan bio više nego sad).
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
Ma vodio sam se time da je CSKA trenutno DRUGI najjači tim u Evropi, pa dok ne nalete ponovo na najjači, računam da su favoriti
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif