Кладионица

1. Odoh da kakim pa se pišemo kasnije

2. Па то је с компа и не пише јебему !!!

3. E onda ti je komp baš KLJAKAV

4. 2.05 na OKC u Maxbet-u a na Vejda granica 18.5

5. drzi guduru celo poluvreme na klupi

u budjavom mocartu nema u ponudi dangubica, mitrovica, dobrica...

6. vejd i oklahoma jel?

kad pre pade kvota na oklahomu jebem ti nebo

7. Pade u mozzartu na 1.8 a jos nije ni zvanicno da ne igra ovaj. Izgleda su se usrali da se ne ponovi jucerasnji dan.

8. 1,75 na oklahomu u mocartu hahahah govna

9. da li me je iko poslusao za 2 i - na zvezdu? granica u lajvu sada je 151,5 a ja sam hteo da igram na 164,5. ko je poslusao dobio je poklon kvotu 1,95

10. ljudi boli mocart kurac da prate vesti, vukaljiju da spijuniraju i fejs stranice, kada prime odredjenu kolicinu uplata na utakmicu ili igraca oni koriguju kvote i granice da bi zastitili sebe, to je sistem nema tu sad bog zna sta, a posto je mocart najveci na balkanu, premnogo igraca-> roka se najvise uplata-> najbrze se menjaju kvote i granice

11. nzm jbg ako ostane 1.8 a ovaj ne bude igrao mislim da cu igrati...ako spadne na 1.6 mrs u kurac

12. Hahahahaha mocart platio Asmiru Kolašincu 4k da sazna koja je tekma nameštena BRŽE GASI BLOKIRAJ TEKMU!

13. ma masi volters oba bacanja jebem ti mater dzukelo jebena

14. Može se reći kažemo isto, valja pojuriti i drugu crnčugu plus kad prva ne igra.

15. Nije najbrzi mozzart. Cesto kasni za sokerom sa padom kvota, dizanjom granica itd. Nisam uporedjivao sa drugima

16. jebem ti volters majku u picku

17. promasuje bacanja oba i 1-7 iz igre pa jebote! a granica 8,5 to je trebalo da udje vec. i jovic tehnicke i sve uslove ima da udje i jebe me jer eto koga cemo ako necemo pseta

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.