Prijava

Пропустио си да ће рат да се настави вероватно :)

Šta sam propustio?

Propustio si detalj da je za sve vreme ovog rata, Izrael počistio celo svoje dvorište + duboko zagazio u Liban. Nešto što u toj meri nije mogao bez ovog rata sigurno još puno vremena. Možda im je trebalo još jedno pola godine da oćiste ceo Liban, ali su morali malo da se primire. Al' kao što Vuzi kaže, nastaviće se to.

Sta je sad Iran pokrivalica za veliki Izrael haha.
Hvala ajatoli

Pa nije baš da nisu hteli da izbombarduju i Iran, ali je zanimljivo kako su lepo iskoristili priliku dok su oči sveta uprte na 'dragocenoj nafti'.
Kao u onom vicu sa guskom i milion muslimana.

A bas bi svet nesto i preduzeo, i koji to svet lol

Al ko zna, mozda bi bili bombardovani bez odobrenja sb un

A sto tog sveta tice moze mu se slobodno pripisati da je kum od genocida, sto smo znali i ranije

Ova prejadnost može i na SP temu, al ipak je politika u pitanju pa neka ovde

https://www.youtube.com/shorts/yM3fuos3jWQ

Čekaj treba da rezimiramo sad sve ovo

- Tramp izduvao, praktično se predao pristavši na sve uslove

- e sad uslovi, USA isplaćuje neke silne milijarde reparacija, od zarobljenog iranskog keša, ne iz svog džepa koliko sam shvatio

- Iran ima pravo da se igra sa uranijumom, ali u mirnodopske svrhe (LOL)

- Izrael dobio dangu + ga sad prezire 95% kugle

- Ajrondom baš i ne radi, promaklo tu dosta i raketa i dronova

- Kojekakvi Dubaiji dobili takođe šljage (ne znam kako se to sad sve tamo oporavlja i koliko brzo)

- Novi mlađi kadar se izajatolisao i sad će tamo da jaše otpr. 3-4 decenije

- Iran pobednik čedina

- Niko neće više da ide i krvari po nekakvom pesku zarad hegemonije, uticaj ovih opada

Šta sam propustio?

Za sve bih se do neke mere složio osim za “ajrondom baš i ne radi”. Na stranu to što sam sam sebi dosadio kako kada każeš “ajrondom” - to je sistem za presretanje raketa kratkog dometa, znači Hamas mejmuni iz Gaze i u manjoj meri Hezbolah mejmuni iz Libana dok nisu dobili po pičci, a ono šta ti zapravo prozivaš su sitemi za presret srednje-prometnih dometa aka “Davidova praċka” i dalekog dometa aka “Arrow 2&3”, tako da kada tako lakoverno kažeš da “ajrondom baš i ne radi” pretpostavljam da laički podrazumevaš sva tri sistema. Ajrondom se još i najbolje pokazao, što i nije toliko teško s obzirom da se radi o sistemu za presretanje petardi koje neljudi bacaju preko zida.
E vidiš - šljaka sve to. Malo je testiran preko granice komfora, ali je više nego sposoban da uči na greškama.
Tel Aviv i dalje sija, kao zvezda vodilja u ratu protiv fanatičnog teokratskog klero-fašizma, (doduše onog islamske vrste, lol). Ali opet - za koga navijaš?
Ako si u Ajatola fazonu - to je ok.
Keep on rockin’ in the free world.
Za to su nam valjda i djedovi ginuli, da sad svako od nas može da ima neko svoje mišljenje, koliko god kratkovidno i neuko ono bilo.

Ova prejadnost može i na SP temu, al ipak je politika u pitanju pa neka ovde

https://www.youtube.com/shorts/yM3fuos3jW

Ovo je već zavera cionista-dumsprepera sa Nju Zilenda, da možemo da izvučemo nerešeno sa bratinama Irančerosima.

Jer smo tako u mogujnosti.

Jebote pukli smo od Haitija 4-0 u pripremama.
Od Haitija.
Evo spremam meze za sutra protiv Egipta, da plačem dok nas Salah siluje.

A sto tog sveta tice moze mu se slobodno pripisati da je kum od genocida, sto smo znali i ranije

Evo izguglaj sad - u Gazi bilo pre rata nešto ispod 2,2 meleona - danas ima nešto više od 2,1. Preko pola poginulih od toga su Hamas govna.
Izrael i arapski Egipat - obe zemlje sa kojima se Gaza graniči - zatvorile granice ali šalju milione tona humanitarne pomoći.
Palestinci rade i bave se politikom i pravosudjem u Izraelu dan danas.
Ali Greta rekla “djenosaid”.

Tišinčuga.

Tišinčuga.

to su ješovanski gebels podaci jel bilo popisa stanovništva jebem te

Čet djipiti.
Sama hamaščuga je rekla 60k, tako da sam ljubazan preko svake mere.
Evo nadji sam.
Čekam.

Nadji gde piše da u Gazi danas ćivi ispod 2.1 meleona.
Tišinčuga.

Albanian PM Edi Rama blames Iran again for Albania's mass protests, as hundreds of thousands of Albanians continue demonstrating against corruption, oligarchs, and the sale of public land

https://pbs.twimg.com/media/HLm8UlgXAAAilZs?format=jpg&name=small

kad ješomirima zafali - iran kriv

Rijetko odvratna glava ovaj Rama

jopet napao trampaleo jebo primirje

bajatola da bude pametan sledeći put, nema dogovora sa cionistickim papetima bilo koje vrste

Vi i dalje o židovima a nevjera vam do koljena sjedi

Čevu histerični kriptocionisto, isto ti se vata kome god se sagneš, svakako te čeka obrezan pimpek, nemojmo se praviti da ovo navijanje ima pogrešnu i ispravnu stranu u tom smislu

Savest mi je čista.
Tačno se sada kristalizuje ta tradicionalno komunjarsko-islamistička struja u Esadeu, Kihza Mamdani nikad jači, demokracka stranka klizi na tu stranu, shvatili da je Islam jača karta od eldjibiti za loženje libtarda da izadju na izbore, emgleski scenario bukv. Queers for Palestine spika. Ista koalicija koja je ‘79-te srušila Palavija u Iranu, da bi neposredno nakon toga črveni prvi nastradali pod bajatolinom kamom.
Nema dovoljno vune da se ištrika povez preko mojih očiju.