Кладионица

1. Sve sto kazes brt

2. I uopste se nisam salio bio si solidna kurcina od kladionicara kad te riba ostavila ili ti nju ili kako god

3. Tako da mislim da dolazi do paradoksa da devojka oce da te ostavi jer se kladis ali samim tim sto se bolje kladis dok si sa njom imas i vise para za kladjenje i kladis se jos vise hmmm cudno jako

4. Au al su spustili granicu na Antea, ok igra protiv Lenarda ali Lenard ne igra toliko dobru odbranu ko prosle sezone, ne znam, jedino to sto ga je stomak mucio..

Ja sam odigrao Gortata 12,5+ ako ne natovari ovaj muceni Cikago bez Vejda i Batlera nece nikog

Evo Plamli 10,5+ igra protiv najgore ekipe sto se tice branjenje pozicije centra, ako sad ne metne 11p treba ga ubiti macolom po celenki

Kazins 29,5 - Ide na Detroit i Dramonda pa ono..

Thomas 28,5+ al dupe mi se steglo imam ga samo na 1 tiketu

I tako sto bi reko Rados Bajic dajte nesto pametno

E da nemojre zaboraviti

Filip Covic #NBAVote

5. Imam jos neka sranja al ne secam se sta sam igrao vrv su losiji predlozi od ovih ako je to moguce uopste

6. jedino to sto ga je stomak mucio

Доста воајеришем ову тему јер је нај тема на форуму офц. И гледам овакве анализе, зна се да л је кењао, да л је јебо и све. Стомак га не мучи, иде у +. Пети минут, три личне направио, клупа.

И онда дође Жајкара мађија, веже 6 играча и аукурац.

Пишем ово јер и мене нервира кад направим анализу за боксинг деј, шта и како. И приме глуп гол, па добију црвени а моја жена погоди јер јој лепше звучи лупам Кристал Палас него Ливерпул. Или имају лепше дресове.

7. ja umro kad sam video da je zajkara naslagao 6 xd

8. Ja odigram tako jednom sa devojkom engleze na golove, stavimo 8 utakmica 3+ i ona gleda devetu utakmicu, blekburn cini mi se i kaze, nemoj da igras 3+ na ovo, gledaj kako dobra kvota na 1+I&1+II. I ja reko ajde, ko ga jebe. Ove sa 3+ sve prodju ko ispičke, najlaganije, blekburn 2:2 (2:2)...

9. xaxa trnavac, nisam video ovo zhajkovo, pa nije to prvi put da vidim i cujem tako nesto, sta da se radi..a mozda decko prati i NBA..kao sto prati fudbal i igra na Njemacku da ce osvojit, ne znam ;)

10. e info, ne igra izgleda Oldrzidz, ja cu opaliti lenarda + i vrv Parkera + mada je proslu igrao 121 min kapiram da nece forsirati jer se vratio grk..

i info 2.0 ne igra Thompson, trebalo bi Kari da dodje + sad..

Ok posle mi se nacestitajte nove godine kada bude ISPALA i zaigraju svi ko na shomijevom tiketu ali osetio sam potrebu da podelim sa vama

11. Daj granice za te pluseve, da znam je l' mi prihvatljivo u sokeru ili su digli već.

12. Kako je lepo krenuo nikolasov i sad kurcina

13. Da daj te granice ja cu opalim svakako kanal danas za sada

14. ko misli da je junajted najogavnija ekipa u engleskoj ja mislim

15. Ps retardi iz Venecije i ovi Finci ubacili ukupno 17 poena u 2.četvrtini, i na kraju završili sa 146 poena...

16. Uhvatio partizan na 3,15 opaaaa nije vise kanal al svakako se mora neki nba piciti

17. Lenard 24.5 +
    Bruklin 103.5 -
    Toronto 1
    Čikago 96.5 -
    Kazins 29.5 -
    Klivlend 2
    Plamli 10.5 +

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.