Кладионица

1. Video sam brt venecija dala 1 poen za 6min hahaha ili je to bila fuenlabrada ne secam se sad znam da je prva cetvrtina bila za pozeleti sve tri a druga potop jebeni

2. Zmija
    Wall 21.5 +
    Hardaway 12.5 +
    Carroll 10.5 +
    Gordon 16.5 +
    Hayward 21.5 +
    Frye 8.5 +
    Whiteside 17.5 +
    Williams 15.5 +
    Plumlee 10.5 +
    Collison 13.5 +

3. Već dva dana ništa nisam odigrao, još otkad smo uzeli ono na džabariju novce, pare mi bleje tu na računu, kakva samokontrola, mislim da sam konačno naučio da se kockam preko neta. Posle fazon 5-6 godina avansnog klađenja.

Sad čekam neki ozbiljniji izostanak, mada možda i neigranje oldridža vidim da iskoristim nekako (gasol?), ako ne bude ništa - čeka se četvrtak i EL.

4. Ja cu prepisem zmiju od nikolasa jos uz skauza i to je to ako se ne desi neki izostanak...da ne drvim kurac u plusu sam od partizana pojebace me mancester smrdljivi na onom i onaj nikolasov pao...

5. Sve vas ljubim, baš ste mi simpatični.

6. Ali najjace mi ovo

Vrsta-sportski

7. гледам нешто, можда би могли Лејкерси 1, ал нећу да одиграм, довољно је за данас

8. Piton smrtonosni po Maxbeta
    Gortat 12.5 +
    Lopez 8.5 -
    Kilpatrik 12.5 +
    Hauard 14.5 -
    Lauri 24.5 +
    Harden 30.5 -
    Gordon 16.5 +
    Lebron 24.5 -
    Dragic 20.5 +
    Mekolum 25.5 -
    Plamli 10.5 +
    Gej 18.5 -
    Džekson 19.5 +

9. Samo si odigrao nasumicno + - nemoj da lazes narod odje ps stavio na ovo tvoje novce kojima je trebao djeci da uzme sutra pribor za likovno :(

E jel potvrdjeno ovo za Oldrizda i Tompsona, nisam stigao da proverim zna li iko

10. Mene neces da ispratis? Dobro Skauzeru, dobro

11. A video sam nikolase majku im jebem da su dosli da dan proglasim uspesnim, trenutno sam na nuli i nba ce dati svoj sud

Zajka necu pratiti boga nema da udje.

12. pa boze gospode zapali se koliba

13. Ja te pratim nikolase znas to ko te ceni ovde, kazi mi jesi sa devojkom ok sve lul? Xd

Evo jedan i od mene pilicarski
    http://i.imgur.com/onpr2qb.png

14. zagreva se djanis pseto igrace vrv

15. Kosovac zauzeto
    A znas po kome je rasnin poslao pare? Ne bi verovao xd

Ne. Prosvetli me xd

16. Video sam, skace kvota na vasington al boli me kurac iskreno

17. I evo jos ova sprdnjica i dosta za veceras boli me kurac dosta je nisam zategao nista najveci ulog mi 900 na jednom
    http://i.imgur.com/eQWsU5A.png

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.