Кладионица

1. Da li moze vasington da dobije prvu cetvrtinu sa 4 ili vise razlike?

2. Odigrali ortak i ja po pola, sklonili se u kladžu dok ne dođe autobus:

Gortat harden plamli tomas bejzmor tompson sve plusevi

Valjda ću konačno razbiti maler

Sutra idem do maksbeta da mogu lepo da se igram ovih dana.

3. Onaj moj burazer što je neki dan zabo 240k, pričao sam vam, danas opet uzeo preko 200 'iljada, pa jebem ti sirotinju!

4. Sutra ću da vam pokažem sliku, sad sam već u krevetu pa mi je jebada s telefona, ali našao odličnu igru, favorit daje 2-3, gruva sistem i ubija ovih dana.

5. A da, i za sutra čeka buraz na trećem tiketu (dva prošao danas) oly, psž, barsu i juventus, svi daju 2-3, tu ga izjebao monako, ali je živ jer gađa mislim 6+7+8/8, ja ga pratim, krenulo ga u životu on je dete sreće

6. nemoj coa da si sujetan i zajedljiv zato nikad i neces dobiti nista

7. Pa nisam brt, samo mi je krivo što para na paru ide a ja sirotinja xd

Nisam zajedljiv što mi burazer trese kladionicu i pusti mi neki dinar na račun, daleko bilo xd

8. Pa nisam brt, samo mi je krivo

9. O jebotebog kad tako isečeš

10. pusti mi neki dinar na račun

Evo isekao sam i ja, i sad ti misliš ovo je tebi upućeno i uplatiš mi pare na račun m?
    Jedi govna, prijatelju xd

11. Častio nego šta je i kako onda da mi bude krivo pitam ja vas, meni je krivo što sam sirotinja, ne što mi brat dobija, o budi bog s nama pseto.

12. Izijem daj neke izostanke i tvoja predviđanja.

13. Hahaha ps daj celu pricu ovo mora biti dobro.

14. milwoki h2
    atlanta h2

15. sta se desava sa jebenim vasingtonom upropascavaju me trenutno govna

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.