Кладионица

1. Ja se taman ponadao a ono kvota 1.6 na keca.

2. proigram mu sa majkom ja malo ubi me covek i ostali pao sam na prvu sad se vadim na poluvreme ali ovo je pisanje po meni sad se trgli malo ajde bre jbt

3. evo ga pali se marcin gortat geometar radojica

4. brate iskuliram se ceo dan sa sitnim uplatama i malo zategnem partizan i dodje i odigram samo tri sitna tiketa na nba i dosadno mi i zategnem vash i ne dodje i ja kao daj da vratim i pojedem govno koja sam ja debilcina jebem ti ovo nije normalno

5. sto je najgore mozzart ne odustaje od toga da je vasington favorit tipa 13 razlike a hendikep 9,5 mrs bre lopine jedne

6. ja mislim da ce dobiti ovo wsh na kraju ali nzm koji si znak ti igrao

7. igrao sam hend 1/4 na -3.5 pa kad sam pao igrao sam poluvreme h1 na 5.5 a carevi izgube 12 hahahahaha sta sad da igram koji kurac ne znam ni dal imam dovoljno za vadjenje

8. a hendikep je trenutno 0.5 pa dal me zajebavate jbt

9. Ugasio mi se telefon pa nisam video da je vašington gubio i 17-18 razlike, sad sam ga hvatao na kvoti 2.1, pa jebemumater ovi su bez batlera, vejda, vidim ni mirotić ne igra, sad se čak mislim i da pojačam uplatu na hendikep neki.

10. hendikep je 0.5 jesi corav jbt ja sam hteo sve na hendikep al je kurac

11. U sokeru hendikep -1.5 kvota na h1 2.3, taman sam i s tim pojačao pa ne mogu valjda od ovih sakatih slepaca da izgube sad.

12. a vidi hjuston hahahaha sta je ovo nocas bre

13. Vol prvih 10min 0 poena, udje u drugoj nakuca 12 ko iz picke hahah pa jebi me tako je macane

14. a ne mogu nista da odigram, nemam snage jebeno smorio sam se ko pacov sada

15. Mamu ti jebem vole govnarko gpvnjivi

16. vasington bio poklon koja sam picka ne verujem

17. Bio poklon moj kurac, evo slepci ponovo zaseravaju stvar.

18. 7 razlike, odlično, bravo bredli bile jebem li ti mater ja igraš k'o blinki bil

19. au kakva debilska ekipa, na koga sam ja bacio 6k

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.