Кладионица

1. i kakav sam bre ja to baksuz cim nesto napisem ovde odma kurac

2. sinoc sam bio banovan i svi prosli hahahahaha

3. ja izabrao ovo umesto toga, 2500 sam vratio jos 3500 i da idem da spavam
    http://image.prntscr.com/image/d02f372c075b4b3db9d3a5b56843ca27.png

4. evo ih bre coa na 1 sad ce ih otresti

5. i taman mi proknjize ovo i ja da bacim na was i promeni mi govno sa 2 na 1,6 i ja reko cekaj da ga da cikago i kurac nista

6. Sad kad me ukanale i izgube ili dobiju sa 1 razlike, a ja bbacio na keca i na h1 na -1.5, ako ne dobiju sa bar 2 džabe mi da pobede, u minusu sam opet.

7. au sam napisao ovako ne za tvoj post

8. ajde dzone vole dve trojke za acu pls

9. Ma boli me kurac, i produžetak me vadi, neću da se nerviram oko govana, neću ni da ispratim kraj, nemam cigara do ujutru a osećam da ću da ispizdim jako, ko im jebe mater.

10. Hahaha daj ga vole za kraj olosu prokleti

11. ajde dzone vole dve trojke za acu pls

nisu dve trojke ali dvojka zlata vredna ajmo sad svi zajedno DIIIFENS DIIIIIFENS

12. Pa branite sad majku li vam jebem, 5 sekundi samo. Jao sad kad pukne trojka i ćao.

13. DE CES COA KOJI KURAC PROSAO SI

14. armine zajebavas da te sa ova 2 srusio?

15. Hahah bravo coa bar nekog da usreci ova majmuncina

16. Ma cekao sam jos dosta na tom, nego u prvoj da 0 da se ponadam i onda jebe to me mnogo nervira, uvek mi daju nadu i onda gaze sto jace mogu

17. dobro je jer sam ga prizvao da coi donese pare

sad se ispostavilo da je bolje da sam to igrao i skroz se povadio nego sto sada jurim jos nesto a mogao sam spavati vec tuzan je zivot nas kockara

18. Ja gledao da dobitak prevučem na toronto, bila kvota 3.3, dok pogledah šta i kako op 2.5, ja da uplatim ono puf nema i sad kad puste očekujem da bude na 1.9 e pa kurac da te igram na ispod 2

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.