Pa ne, nemojte lengforda da prepišete plus, ili minus na larkina, ili tajsa, nego se svi uhvatite za melija jebenog. Baš me boli kurac i da ste ga svi uzeli od mene, kad mene jebe kao konja, ne sme na koš da pogleda.
A evo i kad pogleda bolje da nije...
Мели ме је продао превише пута, такода код мене на тикет више неће свраћати. Милер је везао већ пар утакмица да улази у плус, то би се могло убудуће играти.
Како је јебен Уникс, код куће су баш незгодна екипа. Штета што их онда не добисмо...
ostavite nesto novca za nocas ako Davis nece igrati 2.56 na Bruklin da se hvata odmah
A idi bre meli u pičku lepu materinu, jok prekosutra vidi da ubaciš nešto kad si sam
ostavite nesto novca za nocas ako Davis nece igrati 2.56 na Bruklin da se hvata odmah
TO IZIJEME VRAĆAŠ SE POLAKO
Koji minus Uniks jebem ti srecu
Ako me ne srusi samo meli na jebackom tiketu jebite me. Prepisao sam ga od coe naravno.
Pa ne, nemojte lengforda da prepišete plus, ili minus na larkina, ili tajsa, nego se svi uhvatite za melija jebenog. Baš me boli kurac i da ste ga svi uzeli od mene, kad mene jebe kao konja, ne sme na koš da pogleda.
A evo i kad pogleda bolje da nije...
A imam ga i na fantaziju što je još crnje.
Imam ja lengforda plus al to sam ja rekao a ne ti hahaah
VOJTMANE MAJKU TI JEBEM ŠUTNI JEDNOM 15 MINUTA IGRAŠ JEBEMTE
0 SLOVIMA NULA ŠUTEVA
TROOJKAAAAAA
presolidan minus na hangu ahah
Ево прокинуо Војтман, тројка па прикуцавање.
Sad ponavljam tiket bez melija i lengforda i naravno da su granice drugacije HVALA TI COA
Parakuski 8 u prvom i 8 sada... jebem ga u dupe iako se mozda ne zove tako :)
Znaaaam Mitke :))))
A vi i dalje slušajte #Meli_kg xD
Čir će da mi proradi...
Uhvatio plus na lengforda i minus na tajsa, čekam minus na larkina da mi pokrije ovo što sam igrao danas, tj. da me vrati na nulu samo.
Barselona 1 i 148.5 -
Fenerbahče 2 i 148.5 -
Мели ме је продао превише пута, такода код мене на тикет више неће свраћати. Милер је везао већ пар утакмица да улази у плус, то би се могло убудуће играти.
Како је јебен Уникс, код куће су баш незгодна екипа. Штета што их онда не добисмо...
Koji bre miler pa sad je minus ko kuca sjebo tiket sa larkinom minus i aengelijom plus crko dabogda
I jebem ti ja ovo kad je tek 7 a ja rokam vadilice