U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
E nikolasov tiket mi je živ, u njega se uzdam, i imam u raznim kombinacijama barselonu i fener na 2-3 tiketa (jasno, win win situacija, normalno da ću navijati da omanu svi zbog fenera).
Sreca pa sam ostavio 100 din za nba
i imam 5 razlike i covek pogodi trojku 2 sekunde pred kraj pa popusi mi kurac majmune sta je ovo danas sve uz kurac
http://image.prntscr.com/image/12da19264f5d4ab79268597f905de862.png
Sve uz kurac baš.
Nadam se da ovaj larkin neće poludeti sad, ako ispoštuje - ne diram ja ništa više danas, ovo je sve naopako.
DAČKA, kako mi ide na kurac ovo govno od komentatora, dačka, on kao je predobar s njima, poznaju se pa su oni za njega dačka kao na mrš majmune tupavi
JOHN FOKMAN nosi pobedu večeri.
ipak je dacka gore ludim jebeno
Hahahahahah fokman
daj bar da se ovi spuste ispod 6 razlike da mi ostane ziv nikolasov tiket
Solidan ovaj Bobua. Ne sme da predje granicu idiot jebeni.
vilbekin, anderson, vonamejker
svake nedelje dvojica ojebu a treći bude u minusu fazon
i samo se menjaju iz nedelje u nedelju majku im jebem
Јебени Милер је имао 12 на полувремену, баш кад сам и куцао онај пост. Бросе је једна шугава екипа.
Mislim da se jasno vidi kad igrač NE SME da predje granicu.
Bertans bolesni.
"pa možemo da konstatujemo da niko nije razbio baskoniju ovako ove sezone..." ne možemo jeb'o li te fokman po sred dačke smrdljive, cska ih je otresao kao slinu na čelu s teodosićem tupavče glupi o jebem ti ko sve radi kao komentator danas.
ok aleksandre znamo da pratis evroligu, ne moras vise da se dokazujes
hahah
cekam plus poene da se makar malo povadim i gledaj sad ovo. niko vola da ubode klajburn promasuje dva bacanja mrs ne kladim se vise evo.
ne kladim se vise kunem se, imam jos 500 dinara na racunu i to cu da nalupam posle neki nenormalni nba i imam jedan ziv tiket i ako ni jedno ni drugo ne prodje bataljujem sve ovi zivci ne mogu da se plate boli me zeludac koliko sam prso sada
http://image.prntscr.com/image/437be135914646a78b992436f5cca7d4.png
95 : 87
Kim Tili maši trojku i sve ode u kurac
u stvari imam dva ziva tiketa i 387,82rsd na racunu i to je to nek se goni sve u picku materinu izdrkavam se ovde na zenu i na sve ljude redom e pa neces vise majcin sine