Кладионица

1. hahah neces valjda preskociti sutrasnji plus na sinana gulera

2. Mada su mi ostala još dva živa tiketa i tu mogu solidno da ih pojebem

3. Brate, što lepo ne batališ igrače da juriš?
    Nije to za tebe, kad ženu ne znaš da izabereš, kako ćeš da znaš da li će Fokman da udje u + ?

4. nek se goni sve u picku materinu izdrkavam se ovde na zenu i na sve ljude redom e pa neces vise majcin sine

то је то, +1

5. вратио ме ларкин на нулу и имам два гратис тикета с барселоном и фенербахчеом, и 'ајде здраво, живце искидах око ових гована.

6. симоновић на 13.5, па што ми ово раде, сад морам минус овде да затегнем.

и богдана спустили на 11.5, томића дигли на 12.5, веселом дигли скокове на 6.5, па како да не одигра човек сад кад је све повољно питам ја вас

7. змијурина за вађење:

Клавер скокови 4.5 +
    Доелман 8.5 -
    Богдановић 11.5 +
    Датоме 10.5 +
    Симоновић 13.5 -
    Томић 12.5 -
    Весели скокови 6.5 -

и разматрам још симоновића минус и богдановића + да ставим на један и то је.

8. Ljudi jeste svesni da simonović mora da surdukne 5 slovima PET jebenih trojki da bi ušao u plus, jebenom Feneru, ja njega neću igrati sigurno.

Ok, prangijaće bar 6 trojki, ako ga krene možda šutne i 10 jebenih, ali svejedno marš u pičku materinu da jurimo simona da da 5 trojki.

9. Ne kažem da neće, ali burazeru, za tako nešto daj mi 2.5 kvotu, ima mnogo lepših 1.85 (ili 1.55 xD) za odigrati.

10. па зато и јесте за минус, 13.5 ало јеботебог, 13.5 на симоновића. мислим, нека да 23, да се разумемо, није ми жао, али на 13.5 се мора пробати минус.

11. Nikolase oduševljen sam. Zmije preskačem uopšte ne gledam, i moram priznati da mi je žao zbog toga sad. Prelepi tiketi.

12. Bogdanović minus a Simonovića plus društveni parazit ili samo stereotip?

13. Igrajte simona minus lagano-somi je igrao plus a simon nikad ne slusa somija

14. Što mi to nisi rekao ranije?

15. AJMO MOMCI NBA JE U DEVET DAJTE NEŠTO1

16. Brt opšte je poznato da i nameštaj nameštam po Shomy23 o tiketima da ne pričam nije tema

17. Birch crko dabogda crncugo glupa

18. lol ovi igraju u londonu, publika u delirijumu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.