Кладионица

1. Zlatan, čuj mene Divac

2. Venger tupson obicni, jednom nine znao gde mu van persi kukao po medijima a on mu bio u beogradu u hotelu lecila ga ona marijana onom konjskom placentom od kurca i bio soba do mene persi, i pitam ja da se slikamo a van kaze nou nou ja sam inkognito ovde.

3. hahaha ma slago te da te skine s kurca

4. Što je najgore, ovo mi se stvarno desilo, al ajd dokaži. Xd

5. Ja sam kapirao da ti pro fudbaleri baš do jaja trpe zbog slave al kurac Matić 5 puta mesečno dolazi gajbi kod bake na kajganu

6. Tilmo bio u pravu za novickog hahahaah majko

7. Haha, niko mi neće verovati al moram da ispricam. Imali sastanak u bg-u, neki prosečni hotelčić, u restoranu drzimo sastanak i niko osim nas i jos jednog stola.

Neka tri lika, jedan nabio kacket na vugla al poznato deluje. Provali kolega da je to jebeni van persi, i to kad je igrao u arsenalu i bio baš mudo.

Zajebemo sastanak, ko ce da mu pridje i niko nema muda, kazemo konobaru da ga pita da se slikamo i on ode a ovaj mu reko da je tu inkognito. A nismo hteli da napinjemo jer su nas gazda i gazda hotela prijatelji, a ko zna sto je ovaj bas tu odseo.

Elem, mene ostavi firma da noćim jer bila neka magla jebena, uzimam kljuc a vidim i persi krenuo na sprat gde su sobe, usporim malo i on prolazi pored mene, lagano u istom trenutku ulazimo u sobe, ja ga pogledam kao glumim hladnog tipa i on gleda mene, klimnemo glavama jedan drugom i udjemo u sobu.

Kakav fleš jebeni, odmah sam pozvao druga da mu ispričam ushićeno kao kad cura iz surdulice vidi bobana zdravkovića.

Inače, ona marijana ih je u tom hotelu lečila konjskom placentom, prošlo tu još fudbalera.

8. Kolki post, i dalje sam uzbudjen eto.

9. Pseto, ne znam da l me zezas za novickog. Al ovo sto postavljam je neka sublimacija milion stranica za kladjenje koje sam lajkovao, pa kad vidim da se svi sloze oko nekog igraca, ja postavim ovde da ispadnem pametan. Xd

10. Mislim da sam dovoljno zatrpo temu, udaljiću se sam.

11. i pitam ja da se slikamo a van kaze nou nou ja sam inkognito ovde.

Zajebemo sastanak, ko ce da mu pridje i niko nema muda, kazemo konobaru da ga pita da se slikamo i on ode a ovaj mu reko da je tu inkognito.

Ne lazes...

12. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3223#post_3684495

5/6 do sad, i čekao bi se real koji je verovatno najrealniji bio da da 2-3 gola, videćemo do kraja, vraćam se ja od sutra-prekosutra da ganjam ovo.

13. Hahahaha papet only bog

14. Dobro pap, nisam znao da cu pricam i pravu verziju pa sam odradio jedan sazetak za medije. Xd

15. Jebem im mater smrdljivu jebenom Fenerbahčeu što ne mogu kući zadnjeg na tabeli da dobije i ove španske cigane što mi trebaju za GG i naravno stoje na jebenoj nuli. Svaki put odu u golove i sad su našli da igraju kao invalidi.

16. jebem ti cica tomin kazane majku u picku

17. mladji kijeza dao gol juveo.
    opaaa

18. ''Niko mi neće verovati...'' -- Ćilmo

Ovo je sigurno najveća istina ikad izrečena

19. svi me redom jebu kako stignu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.