Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
NE IGRA LOWRY!!!
U mocartu derozan na 27.5, i sad mi verifikuju tiket jer sam i ja budala da se zalećem k'o konj i sad će kurac da odobre jebemti najsmrdljiviju kladionicu i gde natrčah na njih da uplatim avans tamo.
4/8 na onom kilogramovom sistemu
Ej, nema laurija, pa bilo bi super zategnuti derozana naravno, što da ne, sad je jedini tu ispucavaće se do prekosutra, lagano će on preko -> derozan 2/10 iz igre.
Edit: Derozan nastavlja da maši, a ovaj kori džozef se napalio kao mazga i samo sipa.
stevanu idu 2 na poluvremenu
RoLO jebe kao i sto sam najavio u denvniku
Čupa i derozan, uz šut 3/14 ima 16 poena, na poluvremenu, živeo sudijski kriterijum nad nba zvezdama, 40 slobodnih će izvesti do kraja.
izjebao ga majami jebote za sad
uci ce derozan zato sto znacii nece biti neke postede a i ovi se drze
Lepo bi bilo pokušati Wawrinku SH1 (+1.5) kvota 1.55 i LAL-DEN Q3 + (54.5) 1.85. To je u Maxbetu, pa ko voli nek proba :)
Al Majami što je došao iks na poluvremenu.
Toronto ide baš lepo, Dalas vodi na poluvremenu, čak i Minesota vodi 5 razlike početkom druge četvrtine.
da si odigrao cisto sistem 3od5 sa 100 din, cekao bi jos jednu znacu lejkerse-denver ili minesotu-sas za oko 1300 dinara...u slucaju da dodju obe do kraja imao bi oko 7k ja msm...ako se ne varam
Jeste, sedam hiljada ako dođu četiri. Ako uđu tri, skromnih 700.
Da je Majami dao poen više ili primio jedan manje, sad ne bih mogao da spavam, jer bih se nadao maksimalnom dobitku, ovako ću da zaspim za 5 minuta. Laku noć vam želim.
Kako možeš da spavaš kad derozanu fali još koš da pređe granicu?!
Takvi kao ti će sutra da dezertiraju kad se zarati sa šiptarima!
Takvi kao ti idu traktorom u... A čekaj, ništa, slatki snovi, maleni ;))
Dao derozan, sad bi mogli na spavanje, ali tenis je tek počeo, valja ispratiti uživo basket sad pa preći na tenis.
pa nemoj da lezes jebote gradi lejkerse jer dolazi ti minesota
Da li sam te vozio u mojim kolima kroz Ostržnicu Izijem flips?
lego je i stevan
lego je i stevan
pola 4 ujutru, sam sam ovde, nema nikog
A tamo negde 2013e?
zdarvo deki sta si ti igrao pa pratis