I sve što je derozan doneo pojeba julija gergeš, pogledam nikolasov tiket, vidim on igrao da ova naša kobila izgubi prvi set i na kraju, daj da ispoštujem neki nikolasov par uživo, koji ću, 'ajde protiv ove naše rugobe piši 0:2 uživo i ajukurac za koji krivak sam pratio košarku celu noć jesam ja za ovo ratovo
Edit: I sad ispusti tri uzastopne brejk lopte pa ne jebo mi pas mater i kad se dohvatim tenisa, i to ženskog, i treba ovako da me jebu
E a da bezimo na onaj mvp forum? Svakako samo o kosarci i kladzi seremo taman ima tamo ovih mlatonijevih sigurno gadjaju ko nikolas kad oralno zadovolji devojku
igru zivota jeli?
hahaha niko ne moze da pobedi igru zivota
U igri zivota svako nosi svoj krst
Ne bih rekao, Zoran Kalezić je pobedio vraga čini mi se
Honduras. Sad sam se setio da sam te vozio kakva koincidencija.
I sve što je derozan doneo pojeba julija gergeš, pogledam nikolasov tiket, vidim on igrao da ova naša kobila izgubi prvi set i na kraju, daj da ispoštujem neki nikolasov par uživo, koji ću, 'ajde protiv ove naše rugobe piši 0:2 uživo i ajukurac za koji krivak sam pratio košarku celu noć jesam ja za ovo ratovo
Edit: I sad ispusti tri uzastopne brejk lopte pa ne jebo mi pas mater i kad se dohvatim tenisa, i to ženskog, i treba ovako da me jebu
Pa treba xd
Došlo Wawrinka SH1 i DEN-LAL Q3+ (54,5)... ko je ispratio - ispratio, ko nije - više sreće u narednom izvlačenju. :)
Srušio me samo samuraj Janković
Jedini Samuraj je Tomdril Merlin
E a da bezimo na onaj mvp forum? Svakako samo o kosarci i kladzi seremo taman ima tamo ovih mlatonijevih sigurno gadjaju ko nikolas kad oralno zadovolji devojku
Čekaj da ovde udarimo lemeske pa posle
Šta ti je kosovski mentalitet, čim oseti tvrdo oće da beži. Xd
Sta su lemeske?
Šved 17.5 +
Rubit 10.5 +
Stodemajer 10.5 +
Bilan 12.5 +
Buker 12.5 +
Vilijams 8.5 +
Izdvoj tri najsigurnija ljubi te brat
odigrah neki evrokup za danas:
alba 171.5-