Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
6(sest) meseci minimalno necu odigrati tiket.
A sta ako zvezda udje u finale? :xd
xD
Za sat vremena biće "isturiram sad još ovaj vikend, i posle neću" i preskoči KAF u pon i utorak, u sredu pita "MOŽE LI GULER PREKO?" ;)
jel igrao brat danas dajte da vidimo
ovde brat aleksandrakg prebio sam ga
A dobro to bih zategao ko na drogama
Zeljno iscekujemo tiket mada presiromasna ponuda danas kapiram da nece odigrati.
Daj coa kaci to sranje sto tvoj bata igra jebem ti bre kad cu se vaditi tiketom koga zna neko koga ja "znam" preko saljivog sajta
Čekam da vidi poruku, radi, ali javiće sig, samo je pitanje kad. Pa ništa, unapred znam da će imati bajern i tvente, videćemo za ostale.
Svi ćemo umreti
Pangos 7.5 +
Ljulj 18.5 +
Vonamejker 14.5 +
Parahuski 12.5 +
Granice u maxbet-u
6.5
17.5
14.5
10.5
http://i.imgur.com/FjkosDs.jpg
ово има, неки јевреји почели, и полувреме је 3:1, није најбољи почетак, ал' ето, тражили сте.
ја ћу узети првих 5 (сем јевреја и арапа) и ставићу твенте и ископаћу ваљда још једну макар.
и кажите тилму да може да проба овај систем са својом стандардном уплатом од 50 динара, кад онолико једе говна, потресао ме је страшно!
Za danas samo:
Vojtman poeni 9,5 manje
Vojtman skokovi 7,5 manje
Kvota 3,6
Upuvaj se, Longi.
Netanja ga probila sa igracem manje
Ovaj sam tiket inače odigrao u vozu. Vozu koji ide ka uspehu.
http://i.imgur.com/Yj8pz63.png
јбг, пс, прерано су дали прва три, и клинац.
вечерас ми шаље викенд тикет у који се узда, проследићу вам и то и испратићу, и након тога се искључујем, не дирам ништа.
стеван, узео сам војтмана (фокмана, хаха) од тебе, пази се! али сложићу се да је добар избор против олимпијакоса и бирча на центру.
хоћемо ли играти опет заједнички тикет данас, да препишем само мој и стеванов пар? џд
Spanulis asistencije 6.5 +
U gostima protiv Baskonije je zabeležio čak 15 asistencija, što ne bi makar pola od toga večeras