Кладионица

1. zna li neko da li je dobar ovaj aleksandrov sistem

2. Ja sam cuo da je dobar

3. Svi su čuli da je dobar al niko brk omastio nije.

4. Ima li ko da objasni taj čuveni sistem, al onako najprostije moguće? Ništa ja tu ne kontam. Ni koliko tiketa se igra ni kako.

5. Imaš 8 utakmica i sad ako hoćeš da dobiješ više novca moraš pogoditi svih 8, e sad ako pogodiš 7 utakmica dobićeš manje novca nego da si pogodio 8, dosta manje novca, e sad ako pogodiš 6 dobićeš manje novca nego da si pogodio 7, a samim tim ako pogodiš 6 dobićeš manje novca nego da si pogodio 8, nadam se da sam bio jasan.

6. То ти је чувени дуални систем.

Играте ти и још један математичар који ти води статистику.

Е сад, потребан је још један лик који ће у суперлативу да дави о томе на неком шаљивом сајту.

Ето, тако то ја видим.

7. Šalabe, druže, evo ovde vidiš
    http://i.imgur.com/5RdLaNd.jpg
    Znači kvote koje je Coin burazer izabrao su negde od 2 do 2.4, igrao je sistem 5+6+7/7, na ulog od 3000, ako pogodiš sve, dobiješ oko 200 tisuća, ako pogodiš 6 parova (kao na ovom tiketu), dobiješ prosečno oko 40 tisuća (ovde će dobitak biti i veći jer je omašio jednu od najmanjih kvota, a ove veće je pogodio), ako pogodiš 5 parova, dobitak je oko 5000. Ili ovo što je Šomi rekao.

8. Ništa skonto nisam.

9. Lolek,stvarno je gadina smrdljiva

10. Anderson 12.5 -
    Fernandez 9.5 -
    Vojtman 9.5 -
    Grin 10.5 -
    Vesterman asistencije 5.5 -
    Klejburn skokovi 6.5 -

11. Jebote Nikolase ovaj govnar sutnuo samo 9 puta, sve mu nabijem na kurac

12. Sinoc sam razmisljao da podijelim sa vama info da ne igra Galinari stetocina i da cu igrati sve iz Denvera plus, Jokaru, Mudiaja i Bartona, al reko necu neko vece sam info za njega pa je igrao govnar pa su mnoga djeca ostala bez uzine :/

Doslo sve, plus izijemov Wash, bilo dobro vece konacno

13. Lol Nikolas.. LMA je meni odavno na no,no listi, covek je teska majmuncina, preporucujem da ga valja izbegavati do plejofa ili ga stavljati na tikete sa manjim ulogom

14. Idemo dalje bvdlga, biće bolje.. Žao mi je što sam posumnjao u Jokaru

15. Spanulis asistencije 6.5 +
    Pangos 7.5 +
    Ljulj 18.5 +
    Vonamejker 14.5 +
    Parahuski 12.5 +

16. Ja se kladim jos danas i sutra, ako ne dodje nesto fino bataljujem trajno. I pored nekih finih izlaza sam u ozbiljnom minusu nema tu leba nisam ja nikolas

17. Mrtav sam ozbiljan, jos danas isevam el i sutra neki fudbal i uvece ono nase i to bi bilo to. Inace zbog sutra uvece nisam prekinuo sinoc. Usao sam sinoc oko 28k jbg ne umem da se kontrolisem a izasao sam 0.

18. Ima da se hladis neko vreme pa ces se vratiti opet. Msm ne ti, svi mi tako.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.