Кладионица

1. Сутра Милан 1 квота 3,60

2. Još dva koša, 5 minuta do kraja, sad se nadamo jbg. Samo da ovamo ajon i jankunas daju po 3 poena.

3. Igrao sam 10 igrača što su počeli u 6 i pogodio sam 0.

4. Dođe parahovski, ali ovaj slepac jasikevičius izbaci jankunasa sad, a i njemu i ajonu po tri poena fale, aukurac sad

5. hahha a vidi ga somi kao necete verovati, ko da je to nesto neobicno da ne moze VOLA da ubode

6. Unisti me darusafaka

7. Igrao sam darusafaka plus poeni i real h2 za 5 soma. Nista jebeno ne mogu da pogodim darusafaka 10p druga cetvrtina hahahaha koji kurac

Edit: a cak i 20 da su dali u toj drugoj opet bih pao evo sad razmisljam zasto sam na granicu 86,5 igrao vise i da me jebes ne znam. A rekao sam da cu samo minuseve da igram i opet jedem govna. Zato i ne treba da se kladim

8. Od navedenih samo zizic vise. Minus keva.

9. Sto ti je blutut jebeni uključen, ko to još koristi jbt

10. ako odigram ovo ovako sta ce da se dogodi sta treba da pogodim ovde jel moze neko da mi pomogne
    http://i.imgur.com/4EXVZie.jpg

11. Treba da pogodis 2/6 brt

12. Trebaju ti 2 majska prevrata za 600 din. Orlando prelaz, Fila prelaz LA prelaz, od toga ti trebaju dva (nije bitno koja). Dobijaš 600 din. Ako dođu svi, dobijaš maksimalu. To znači da su sve tri utakmice došle prelaz, tj. da si pogodio 3 tekme tj. 3 dubla i jedan triple (triple ti donosi 6.5puta5.8puta6.20puta25 dinara ako dođu prelazi sa malo jačom kvotom, faktički on donosi bruka para, 2 vraćaju, tj. daju 100 din. preko).

13. znaci treba da dodju bilo koja 3 od 6 jel tako za maks

14. Imam kec i plus na oly, više od 156.5, oni omašiše sve što može u četvrtoj pa u pičku materinu i ovo govno više 39 jebenih poena je trebalo da daju kad se odbrane više ne igraju i sve je rešeno, jebem im sto majki u pičku više i teraj u kurac i kladionicu i sve ovo, odoše živci u pičku lepu materinu

15. Ovome izlazi sad trojka, milutinov na penalima maši jedno naravno pa hahahah daj u kurac

16. @dyonisio

znaci treba da dodju bilo koja 3 od 6 jel tako za maks

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.