Кладионица

1. (malo manje će biti maks ako uleti 1-2 koji je kvota 5.5 umesto 2-1 koji je kvota 6.5, ali razumeo si me)

2. Lojeski plus i plus cela ma mrs

3. Onaj sistem sa tim 2-3 gola samo mi bajern dosao i to u 91. Hah pa jebem ti, da sam nabadao vise bih pogodio

4. Ja pogodio 4. A igrao sam 5+6/6 i strazbur mi odlozen. Stavio sam dva soma. Sta sad sa strazburom?

5. Isto ps, 4/6 sam ubo, tvente i rkc zajebali moj tiket, a strazbur odložen, doduše meni ga je soker zaokružio već s kvotom 1, tako da će isto biti i kod tebe, al' ne znam koliko onda imaš, ili neki jadan povraćaj manji od uloga ili tu negde oko 2 soma, zavisi šta si ubo.

6. E pa ček ti imaš 5+6/6, ako se strazbur prosto izbaci to je 4/5, imaćeš više od uloga sig. Ali ne znam iskreno kako se računa sad, da li automatski smanjuju sistem na 4+5/5 ili ne.

7. Ali ja nisam promasio dve, ja sam promasio.samo jednu i nisam.imao 4+5+6/6 nego samo 5+6/6

8. I mislim da ne bi trebalo da mi smanjuju sistem nego racunaju kao dobitan tip sa kvotom jedan pa mi povecaju broj dobitnih kombinacija(to je valjda najbolja stvar u sistemu) e sad dali dali dali dobro pamtim sve....

9. Dada evo pisao sam drugi post, sad gledam svoj na sokerovom računu, strazbur zelen (kao par koji je prošao) i kvota 1, a sistem ostao isti, i maksimalni dobitak umanjen za kvotu na strazbur, 2.4... Evo ne znam života mi koliko bi mogao da imaš sad.

10. Cekas da vidis da l ce se odigrati, ako nastave sutra sve normalno(sto je verovatno), a eventualno ako odloze za duze, onda kvota 1 i prosao si 5/6 samo manji dobitak i od projektovanog za 5/6 jer nije vise oko 2 nego 1

11. Pa.makar da mi vrate dva soma hahaha

12. 1 je kvota, soker već obračunao, dakle nije odloženo za sutra nego za neko dalje vreme.

13. A govnari oni wieoelrm kako se vec zovu 1:1 mogli su upamprciti jos jedan imali su ograca vise zadnjih 7-8min onda bi gadjao maksimalu sa strazburom tj navijao bih da se igra sutra

14. Pseto, baci tiket ovde, pa će ti sračunati to već neko kad naiđe, da li lečki, dio, ko god.

15. 2600, zvao sam kladzu

16. I nisam imao 5+5/6 nego 4+5/5 xd

17. Nisam ja dve omašio, tri, sad vidim, gent, tvente i rkc. Al' sve blizu jebemumater, eto što pseto kaže rkc igrača više poslednjih 10 minuta, gent dao gol u drugom, ali na vreme doduše, imalo je dobrih 25 minuta za još jedan iz kontre, tvente gol u desetom i ništa do kraja (a holanđani su jebeni), sutra opet, ali 6+7/7, koji će mi kurac povraćaj od 500-1000 dinara, pa da mu jebem majku ako opet sjebe

18. Neki izostanci veceras, nba ovo ono nista a?

Ja sam video jedino da ne igra Carroll iz Toronta a jedini SF zamena je Ross, 9,5 granica on to prebaci i kad igra ovaj cupavi tako da eto..

19. E da Sharic 10.5+ to cu vrv dubl..

20. Gde si našao rosa u ponudi? Nema ga u sokeru.

Daj još neki predlog slobodno, prenose hjuston - gs, može nešto i odatle. Kari ili durent, ko će preko laganije?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.