Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pozajmio mi komsija jedan tu blizu mene kaze ne moras da zuris sa vracanjem, nadam se da je covek od reci
Šta si založio sad, nožne palčeve a aahhahahah
ja prestajem samo kad nemam ni dinara sto se evo upravo desava veceras
A boli te kurac, bez prstiju na nogama nosićeš neki 38 broj, ja sad kad sam uzimao neke timberlendove cipele one za decu s brojevima do 40 za 5-6k jeftinije
kad je neki moj matori komsija skoro umro , prileti neki njegov rodjak na sahrani i udari iz sve snage po sanduku odozgo pesnicama
Ja danas ni tiket, a evo sedim uz tv i pratim neke fudbale, jeste malo jadno bez tiketa ali može, šta.
Ni sutra neću, a u utorak kad je EL već ne znam baš.
pa nece valjda komsa moj
Mogu da prestanem brt stao sam i sa sibanjem nisam sibao brda vremena bukvalno jednom u 6 meseci se zadesi neka popravkica mala i to ono sibaju oko mene na boga ne misle ja necu i gotovo. A jednom sam 22 dana bio nasiban konstantno bukvalno na poslu, kod kuce...znaci 24/7 22 dana nasiban secam se radili novosadski tada i tipa 2 sata ne moze da se prodje ja u koloni vadim podlogu crtam jebe mi se tacno kamiondzija neki iz desne trake me gleda ne veruje meni se jebe zika gruva ma cekamo bre ovde 2 sata puca nam kurac ajmo ljudi zezanje
nikad me nisu privlacile ni cigare ni neke droge, ali kokain bih voleo da probam, to je za gospodu i bogatase, pa sam rekao sebi kad budes na vrhu e onda se zasladi
znam sta pricate to ti je ako imam pare boli me kurac za sve.
sedim u penthausu nzm koji je dan u nedelji e to je po meni sloboda a ne porodica ljubav zdravlje siromasi jebeni nemaju nista drugo nego onim sto i majmuni mogu da ostavre
http://i.imgur.com/cIPlh4c.png
ima jedna dobra kamijeva izreka vezano za novac kako novac nije nuzno zlo, pa i nije
hahahah odlicna FOTOMONTAZA
Od kad se ne kladim počeo sam da se kladim triput više
koji si ti zavisnik pa ti ne bi mogao 3 dana bez kladjenja haha ma nemoj ko ne bi mogao ja e ajde da se kladimo da bih mogao :DD
Šta kažu vlasnici kladionica kada ustanu ujutru?
Ne daj Bože nikome! xDDDDD
-"Opet si kockao sa barabama!", vrišti Fata na Muju, koji je okasnio i sada sedi za stolom dok mu ona podgreva sarme za večeru.
-"Ma, šta ti pada na pamet Fato. Nisam igrao poker, ma i ne pamtim od kada."
-"Dobro, Mujo koliko ćeš sarmi?"
-"Tri pa jednu." xDDDddDdD
hahhah a znas sta se posle desilo, otisao muja posle rucna u kladionicu, kad vraca ti se on za 3h i kaze PU jebem ti izjebao me inter!!! a tek ce fata pa i mene milan! joj bolan fato pa daj da vidim listic! pa nije ostavio nikakav listic ahhahah :D ona se pojebala sa prijateljem milanom :D
:DDDDD
Hahaha kreteni maleni radost teme