Nebrojeno puta, fora je sto ja kako dizem banku tako dizem i broj pokusaja jer naide tako period kao i sada kad padam stalno na jednu itd. 11 pokusaja sam najvise razvio.
Prvi put kad sam igrao sistem, kad sam i pisao ovde da sam digo 62k dodjem do predposlednjeg pokusaja i treba da uplatim 10500 na taj dubl, povraca mi se bukvalno znojim se itd. Sada nista, kao 20 dinara da uplacujem. Ovo mi je fazon deseti put da pocinjem sistem, jednom sam pao odmah na pocetku jer sam bio prelav i jednom na banci od 25k. CSKA u ligi sampiona sam cekao secam se. Sve ostale sam triumfalno zavrsio. Dizao od 52 do 82 hiljade svaki put. Mesec-mesec ipo dana sistem traje i posle zavrsetka obavezno hladjenje, fazon ni flesskor ne upalim.
I zdusno svima preporucujem da maksimalno smanje fudbal.
Ja mislio da si onomad i možda još jednom uzeo takvu kintu, pa do jaja.
Znači, ako dođem do toga da stavljam 10000, moram pokušati da ubedim sebe da sam uložio samo onih pišljivih 1500 sa početka zbog kojih se ne potresam mnogo.
Brate Stecane, kad god pročitam neki tvoj post na temi kladionica, zamišljam kako u stvarnom životu bivaš isterivan iz kladionice jer si premlad. Nekako mi tako izgledaš lol
Nikolas sry bro, sta da ti kazem, Derozan nije igrao, Lenard bio upitan a Kerol ima 10suteva za tri po utakmici, sve je upucivalo na +, ja sam singlirao njega i Rosa, Ros dosao.. uzas jedan
Vidim oborio te i Hejvord sad mi je lakse smorio bi se ziv :D
JA ONU NOC KAD SAM CEKAO KEROLA DA SE POVADIM NIJE MASIO GOVNAR SAD 0-6
ovo je za nepoverovati da jedna ekipa moze da igra ovako boze sacuvaj i sakloni
ovo je za nepoverovati da jedna ekipa moze da igra ovako boze sacuvaj i sakloni
STA RADIS OLDRIDZU MAJMUNCINO DAS 14 NA POLUVREMENU I NE MOZES JOS 5 ZA CELO DRUGO JEBEM TI ZIVOT OVAJ TUZNI MOJ
Sve ide lepo osim Kerola :/ Aaaa treba me jebati kad uzimam sa strane
KOJI PANJ JEBENI AJDE MAMU TI JEBEM 3 POENA CEKAM VEC 15 MINUTA MAJMUNE
IDEMOOOOOOOOOOO JEBEM TI MATER
KO JE UZO PARE PAPET JE
P
A
P
R
A
T
Ma tog pavijana Oldridža nikad više ne stavljam na tiket. Usrao me pre nedelju dana za 100 k
Bravo
Je l' umro Kerol?
http://image.prntscr.com/image/72ee2cd28e63435ea502030eb3dfec6f.png
Ma pusite kurac majmuni kad popusim ide prerealno nba svi su usli jebeno prelepo, al kircina, ajverson mrtvi i zvezda za 15k me sjebase na kraju
Nikolase jer ces kaciti predloge za Euroligu sutra?
Papete, koji ti to pokušaj?
Meni Oldridž jedva prošao sad, granica bila 20,5. Pošto je bio drugi pokušaj, nisam se preterano uzbuđivao, da je bio poslednji, poludeo bih.
Ali zasad sam ubo iz trećeg, pa iz drugog, ne ide loše. Koliko si puta dolazio do 5. i 6. pokušaja, otprilike?
Nebrojeno puta, fora je sto ja kako dizem banku tako dizem i broj pokusaja jer naide tako period kao i sada kad padam stalno na jednu itd. 11 pokusaja sam najvise razvio.
Prvi put kad sam igrao sistem, kad sam i pisao ovde da sam digo 62k dodjem do predposlednjeg pokusaja i treba da uplatim 10500 na taj dubl, povraca mi se bukvalno znojim se itd. Sada nista, kao 20 dinara da uplacujem. Ovo mi je fazon deseti put da pocinjem sistem, jednom sam pao odmah na pocetku jer sam bio prelav i jednom na banci od 25k. CSKA u ligi sampiona sam cekao secam se. Sve ostale sam triumfalno zavrsio. Dizao od 52 do 82 hiljade svaki put. Mesec-mesec ipo dana sistem traje i posle zavrsetka obavezno hladjenje, fazon ni flesskor ne upalim.
I zdusno svima preporucujem da maksimalno smanje fudbal.
Ja mislio da si onomad i možda još jednom uzeo takvu kintu, pa do jaja.
Znači, ako dođem do toga da stavljam 10000, moram pokušati da ubedim sebe da sam uložio samo onih pišljivih 1500 sa početka zbog kojih se ne potresam mnogo.
Brate Stecane, kad god pročitam neki tvoj post na temi kladionica, zamišljam kako u stvarnom životu bivaš isterivan iz kladionice jer si premlad. Nekako mi tako izgledaš lol
Gudura -
Badindzer +
Rajs -
I mozda i Silbara -
I naravno prepoklon od mene za vas JERUSALEMvsPETROVGRAD 1 kao kuca po kvoti 1.80
Samo Badindza nije dosao odavde.
Prepoklon za singl vrlo lagano dosao ali niko mi nije verovao jerbo je fokus bio na el a ova jedna ec ostala u senci
Nikolas sry bro, sta da ti kazem, Derozan nije igrao, Lenard bio upitan a Kerol ima 10suteva za tri po utakmici, sve je upucivalo na +, ja sam singlirao njega i Rosa, Ros dosao.. uzas jedan
Vidim oborio te i Hejvord sad mi je lakse smorio bi se ziv :D