Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
to ne znam, ali kako je ovolika kvota na real??
За Макаронца, иако знам да ме ложи.
http://i.imgur.com/zj6nTCa.png
Danston 9.5+
Braun skokovi 5.5+
Hanter 6.5+
Meli 13.5+
Kalnietis 7.5+
Lodžeski 10.5+
Paunić UNDER na 13.5
Велика квота на Реал јер од 5 пораза, 4 пута су губили у гостима, а Бамберг је домаћица, ријетко губе кући.
ovo je u principu slicna utakmica kao sinoc Toronto-San Antonio gde ja na SA bilo pre pocetka 1.7, navodi te navodi te navodi te na razmisljanje i na kraju Real ce da ih izjebe i to je to. Prema tome KEC na Bamberg! :D
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3313#post_3693767
Nisi daleko, tražili su mi ličnu tri-četiri puta.
Igrao sam Andersona plus i Moermana minus, kao idem na to da će pružiti obrnute partije u odnosu na prošli meč. Glup tiket, ali kocka je okrugla.
Pulen 11.5 -
Paunić 13.5 -
Šurna 7.5 -
Raduljica 10.5 -
100 100 200 300 500 800 onda npr dobijes pa ides
110 110 220 330 550 880 i uvek tako povecavas
Onda sam napravio da imam 7 pokusaja posto sam jednom dosao do sestog poslednjeg i cekao Djokovic - Nadal 1. Skontao sam da mi treba vise, pa sam na kraju napravio 8.
I uvek sam gledao da gadjam kvotu oko 3.4
Papi sa koliko si pokusaja igrao?
I kad prelazis na dizanje uloga? Kad pogodis?
nisam odigrao nista a i ne planiram. koja granica poena na oly?
82,5 Максбет
fala mitke al pitao sam za ceo mec ne samo oly xd
Toronto poslije SAS-a ide u Memfis, DD-a bez. Minus. Može i kec.
160.5 je na oly
Real H2 (3.5)
Olimpijakos 2i- (160.5)
Danston skokovi 6.5 +
Ertel asistencije 5.5 +
Spanulis asistencije 7.5 +
Ajon skokovi 6.5 +
Ertel 13.5 -
Meli 13.5 -
Ljulj 17.5 +
Birč 7.5 +
Mačvan 8.5 -
Žižić 9.5 -
O jebem ti Himki retardirani, uspeli su da izjebu 13 razlike na nekih 5-6 minuta do kraja
Једва их убодох 1-1. Ево и Бајерн се зајебава са браћом Лавринович, код куће их декнули 20 разлике сад утакмица на 2 посједа.
Moze se igrati na olimpijakos i plus poeni lagano dace im olimpijakos 92
Eto to je kao neki savet, ja necu odigrati da napomenem
Aris kec na live, evo maksimalno da izbaksuziram uzdajuci se u obrnutu psihologiju