Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dekica Wade - progone me tvoje ocxi
Klarkson +
Rendolf +
Bazemore + (ganjam ga nekoliko kola mislim da niej usao samo jednom)
i
Matthews to satro na neki info sa onog sajta, kao povredjen, dakle manje
Wade propo, ostalo doslo, mada sam u zadnjem casu procitao da Mathews mozda nece igrati uopate pa sam jos ubacio usnicu Sharica, tako da ne racunajuci njega dje je kvota 1 imam 4/5. Singlovi otac i majka.
Dio sry za Wade, ja njega uvek ali uvek
Igram b2b manje, necu to vise kaciti to i nije predlog nego moj osecaj, kao za Bazemora koga ganjam stalno i stalno dolazi :)
Mocni Izijeme Waiters je dosao al ne dadose dahije da uplatim, nadam se da si se ti bar omastio
Poz za nubove koji igraju fixeve i kvotice 1,24 npr Klivlend -,-
Nisam gledao granice ali ovo igram danas: Zvezda 1, Parahuski +, Naneli +, Guler +, Simon +
Ja necu ni zvezdu danas, mislio sam samo na zvezdu da igram ali em sto mislim da cemo puci danas em necu nista da igram
Malo je realna pobjeda danas al ja vjerujem
Pa mislim da u ovom momentu kad smo naslagali i otkinuli od kurca sve redom svako veruje da mozemo da ih dobijemo ali kad je na zvezdu u evroligi kvota manja od 2 to znacinda gubimo hahaha
Ništa skozere kol'ko puta ja ispalim pa nikom ništa, dobro možda bi druga pesma bila da me duo Ante - Lauri + nije povadio, i dao mi profit od 400 din! Jeeaaa!
Treba li da pominjem da danas igra degenko Đentile? To je po meni parada minusa!
Квота на уникс 2,95 против Макабија. Је л то Ленгфорд не игра?
Ne brt nego gaudlok+vims+onaj treci>lenford
Јебем ли га, ја мислим да ће их добити Уникс. Макаби се баш распада.
MEMFIS 1
2.5
trebalo bi probati sac na sitno
Prodjoh sinoc na budalu nesto, izgrmeh jako, srecom pa se delimicno izvadio.
Danas igram Zvezdu minus celu, Simona minus 13.5, Parakhuskog plus i Micova plus.
Od Zvezde jos pokusat cu i H2 i Volters minus, Singlton plus, Bjelica plus.
Vims 12.5 +
Stol 5.5 +
Dikson 9.5 +
Plajs 9.5 +
Burusis 10.5 +
Džejms 11.5 +
Zadnje vrijeme doslo kad covjek vise ne smije mirne glave ni Nikolasa ispratit'.
Kod mene u kladzi nemaju stola bem ih usta
Nikolase u koju dvojicu si naaajsigurniji?
Svidja mi se Vims, a sta mislis/te o Ajversonu?
Чак су и у оној Шомијевој кладионици имали сто, тј. више столова.
Видим да се залећете са Параховским, па ћу поделити с вама два-три запажања, пошто размишљам шта да радим с њим у фантазију:
(-) везао је две одличне партије, а читаве ове сезоне није имао три такве, увек иде две добре, једна лоша или једна добра, једна лоша
(-) лоше одиграо против Макабија код куће, углавном против Ајверсона и Рада, док Цирбес није имао велику минутажу
(+) прошли пут кад је било дупло коло, тад је испоштовао са две добре партије
Sta singlirati u EL, jedno dva singla zagrijavanje za veceras
Čisto da ne bude da sam izbaronisao za Stola :D
http://i.imgur.com/1A5aiBv.jpg