Кладионица

1. Bjelica 6.5 +
    Džordž 23.5 +
    Kanter 16.5 +
    Čendler 15.5 +
    Kari 16.5 -
    Vilijams 17.5 -

2. jao lupio sam neka cetiri igraca zaleteo se i sjebao sve sa naloga kakav sam mejmun

valjda ce doci

3. N Young +

Teski ciglar je ovaj momak al ne igra Rasel a covek sutira ko sumanut i kad je ovaj u ekipi, valjda ce uciglariti preko 11 majku mu

Igrao sam dubl Bledsoe i Booker trebalo bi doci tekma na 240p a Denver spolja prima najvise ubedljivo

Nemam ideju sta vise ponuda je prejadna, ovo nesto na sitno..

Edit

Hteo sam Jokica - al igra protiv ekipe koja prima sa pozicije centra kako kazu strucnjaci ponajvise tak da cu propustiti veceras da ga ganjam minus a mora doci vezao je 10 u plusu burazer

4. Indiana 2
    George Hill 2
    Adams preko
    Denver 1

5. Jokić je baš skoro podbacio (imajući u vidu granicu koju daju) sa 18-19 poena, i to protiv minesote i lejkersa mislim, a onda prešao protiv gobera, da l' sa 24 poena, tako nešto. Tako da ga ja ne bih ganjao u minus sad, naročito ne protiv finiksa.

6. Изијеме, јеси озбиљан за Индијану и Минесоту? Мало сам сумњичав због овог Џорџ Хил 2

7. dzordz hill brate iz jute
    a indiana 2

8. Па не знам шта ти је двојка, плус или минус?

9. За Хила питам, не за Индијану

10. Ставио сам њега и Индијану у хендикепу, да се држим правила фибоначија.

11. ako ces da igras e fibonacija uzmi dva igraca iz jedne ekipe tipa Wejd i Batler i stavis +- i -+ kvota ti je 3.42

12. Океј логика, данас сам пробао са Плајсом и Тајусом, рачунајући да ће лошија партија Плајса дати више минута Тајусу, али ето обојица остадоше испод. Видећу сутра за ЕЛ има ли неки погодан тандем за то.

13. ali progresijom 1-3-7

ne mozes evroligu jer se igra malo tekmi

14. Kosovac zauzeto

Nece

pre sat vremena

Hvala na podrsci

15. ali progresijom 1-3-7

ne mozes evroligu jer se igra malo tekmi

16. Какве везе има што се игра мало текми? Не играм само ЕЛ, него и НБА. А прогресија је она 100 100 200 300 500 800.

17. igras samo NBA i dva igraca iz jedne iste ekipe u 3-4 utakmice, recimo Wejd i Batler

1-3-7

ulog na prvu tekmu na dva tiketa +- -+ po hiljadu dinara, u slucaju dobitka 1420 dinara si suvo plusa. U slucaju gubitka, na sledecu utakmicu cikaga opet isto +- -+ ulog po 3000 hiljade dinara, ako dodje 3000x3,42=10420. 10420-(2000+6000)= u plusu si 2420 din suvo. I onda dalje.sustina je koliko utakmica moze da dodje obojica da odu u minus ili obijica da odu u plus...udji na basketball-reference pogledaj game log pa vidi. To je nesto na cemu trenutno radim, ne mora ovoliki ulog cime se pseto bavi drzi food

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.