Кладионица

1. ALEKS LEN SUSPENDOVAN ZA NOCAS

ja se kladim da izijem po 45min gugla neke debile da bi ih napisao ovde i da se svi pitamo koji je sad ovaj lik koji kurac

2. sta sad zalgiris glumi neki cska nesto mrs majmuni jedni nemoj da ste dali vise od 15p ovu cetvrtinu

3. Pogle sta ubaci budala uz zvuk sirene, za ovu trojku cu pasti

4. Kolika je granica Ps

5. https://i.snag.gy/TL2Oba.jpg

Ovo je razlog što ću bataliti kladionicu jebemti majku u pičku poen daju po minutu i to daje mrtvi degenko

6. jebem ti mrtvu majku vestermane mrs govnarcino

7. na 100 tiketa imam daunovca

8. Hahah svako kolo rokate vestermana minus, nikolas uvek zapamtio sam i uvek pojebe, sto potcenjujete lea

9. Stali su u zadnjoj, dobro je kec i minus ko kuca

Ulanovas stao na 6 bravo jasikevicijuse sto si ga izvadio bilo je i vreme

10. barselona - galatasaraj 54 poena za poluvreme, pa serem se u ligu mrtvu, kad je paća igrao to je bila košarka a ne sad ovo sranje

11. a rajs 5 asistencija naravno plače mi se jebeno

12. Uterao marinkovic 5 poena posl minut tacno preko granice hahah vadi vadi pare

13. Budi kao voda. Ona uvek ide pravo i ne osvrće se nazad da vidi ko iz nje pije. Svoje prepreke probije ili mudro zaobiđe. Nijedan joj kamen dorastao nije." Posetite nasu stranicu Mudre pouke :*

14. prebiti obe noge barcokasu jebem li mu majku u usta, faverani mu igra 4 minuta. pogrešio dečko dva puta ok, ispoštuj ga pička ti materina, najbolji ti je igrač u ovoj raspaloj ekipi. a tomića ne vadi, 1/6 iz igre, 2/5 penali raspali hrvat

15. Ako neko čeka Micova + a hoće da mu se najebe majke, neka mi se javi da mu prenesem želje i pozdrave. :D Inače u njegovoj zgradi na Brdu još žive face kao što su Miloš Vujanić, Branko Ružić, vlasnik Gigatrona, Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

16. Njegova u smislu da izdaje ostalima ili njegova u smilu da stanuje i on tamo pored ostalih?

Kad saznaš gde živi Soraja javi se pozz

17. Stanuje tamo :) Ima džipa Volva u garaži, a žena mu je prosek blago rečeno

18. Ah Faverani ah ah Faverani ah Faverani ti dušo najbolji

19. Pa jebiga...ne može svaka zlatare da ima xD

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.