Кладионица

1. Pare pare pare volim da me kvare mojoj dusi napacenooj samo pare faleeer

2. Šta će ti pare, Armine, znaš kako se kaže - bogat je onaj ko ima prste

3. Ja imam pare a i dalje igram kladionicu, e to je zavisnost moji dobri prijatelji

4. Imas kurac pare, da izvedes ribu u maderu, da odes u grcku 10 dana i 7 na kop to nisu pare prijatelju, pare su da sedis u penthausu ne znas koji je dan to smo se valhda dogovorili

5. Ne spominji mi Maderu presela mi od Milojka Pantića i njegovih pajtosa, najbučniji su tamo kad krenu da bistre o politici

6. A to izijem samo tako, njega je teško nadmašiti :D

7. Ja imam pare a i dalje igram kladionicu, e to je zavisnost moji dobri prijatelji

8. Pa naravno da je tako, to ocekujem da cujem od svakoga sa teme, lepo je uzeti pare, trebaju pare svima, ali znamo vrlo dobro zasto igramo, iz dana u dan

I uzivam u svakom danu, bio ispunjen dobitkom ili gubitkom, dok god je tiket aktivan ja se osecam ZIVIM

9. Bravo tomicu za ovaj promasaj a i za one prosle xd

10. prodjoh i lajv neki sitni, sad cu da vam bacim neki nba dok me oce

11. Kad me pitas sta cu da zategnem danas a ja kazem 50 na minuse slukasa, ulanovasa, kalinica i tomica pa kolko bude nek bude nisam ja zeljan para

Kalinica nije bilo u pinbetu haha do jaja (coin predlog inace khm)

12. Четвртак, 23. фебруар, 19:00 часова

Синан Гулер (Галатасарај) поени играча - мање поена од задате границе
    Огњен Кузмић (Црвена звезда) поени играча - више поена од задате границе

ЗАПАМТИТЕ ОВАЈ ПОСТ ПИЧКЕ

13. Deny slaviš dobitak pa se ne javljaš na tel ili šta?

14. Samo minusevi braco upravo sam vam pokazao

15. uhme miles turner bi mogao imatu brutalnu partiju

16. jel te ovo neko savetovao armine ili sta sa kog ti je ovo foruma??

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.