Pratim par stranica na fb, par foruma, nesto izaberem sam, ova 2 tiketa sto sam odigrao sve public betovi, al imam neki osecaj da ih veceras useravam
ima smisla i rose i holiday
Imam ih u dublu isto
kolko si dubl zategao sa 2k?
Sa 500 igram dublove
jel ti se igra jos nesto da ti predlozim
evo kad si navalio MYLES TURNER +
Ajde al ne utakmice, ne igram do plejofa konacan ishod govnjivi
post iznad
S kim da ga vezem nemam za singl
will barton
Durent na 25,5 mozda, pricaju kao cuvace se za okc al kurac, malo je ovo za njega
Nije dao mocart denver, bartona plus i markusa morisa minus bih opalio da ima u mozz isto public betovi, vcrs su svi isto igrali, ante ako me prodje kladionice vec plus
moguce je mada memfis spusta tempo svim ekipama sa kojima igraju, pa nzm..mozda ti nije los ni konli
Memfis će nas prcati u nos
Aj daj jos jednog al da ga ima u mocartu neka bude tvoj dubl pa idem na spavanje do pola 2 ne znam gde sma
kolison +
Oldridz, vol, hauard, r lopez minusevi
armine, nemoj janisa pravoslavnog brata da mi zoveš ante jebem li ti krvav lebac
Hahaah a naviko sam, ante brat moj
Ln tu sam oko pola2-2 da proklinjemo govna
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Pratim par stranica na fb, par foruma, nesto izaberem sam, ova 2 tiketa sto sam odigrao sve public betovi, al imam neki osecaj da ih veceras useravam
ima smisla i rose i holiday
Imam ih u dublu isto
kolko si dubl zategao sa 2k?
Sa 500 igram dublove
jel ti se igra jos nesto da ti predlozim
evo kad si navalio MYLES TURNER +
Ajde al ne utakmice, ne igram do plejofa konacan ishod govnjivi
post iznad
S kim da ga vezem nemam za singl
will barton
Durent na 25,5 mozda, pricaju kao cuvace se za okc al kurac, malo je ovo za njega
Nije dao mocart denver, bartona plus i markusa morisa minus bih opalio da ima u mozz isto public betovi, vcrs su svi isto igrali, ante ako me prodje kladionice vec plus
moguce je mada memfis spusta tempo svim ekipama sa kojima igraju, pa nzm..mozda ti nije los ni konli
Memfis će nas prcati u nos
Aj daj jos jednog al da ga ima u mocartu neka bude tvoj dubl pa idem na spavanje do pola 2 ne znam gde sma
kolison +
Oldridz, vol, hauard, r lopez minusevi
armine, nemoj janisa pravoslavnog brata da mi zoveš ante jebem li ti krvav lebac
Hahaah a naviko sam, ante brat moj
Ln tu sam oko pola2-2 da proklinjemo govna