Кладионица

1. ajde dodjite ovde za pola sata sat

2. Otvaram redom utakmice i svaka krenula najgore sto je mogla hahahah

3. Tompson otvorio sa 2 trojke evo vec 8 haha, wiggins i tauns bez poena, ante jedva 2, rose i melo slabo bas, vajsajd katastrofa 2 poluvreme, holiday nije video lopte, gasol nula velika itd itd haha znao sam da ne moze uci sve, ali ovome se nisam nadao

4. Tompson za 6min 14 poena haha je l umro toni alen sta je ovo

5. ide ti tarner ide ti rouz ide ti ante ali

6. jebote bog i wasington cele sezone me jebu..porter i moris porter jebeni i mors sad su nbasli da oni kao sutiraju..a majami dragic igra 5 minuta pa ga ovaj izvede pa igra pet minuata pa ga izvede op

7. Pa na kraju ce samo tvoj dubl da me povadi malo hah

8. ocemo da se poljubimo usta ja i ti

9. Da prodje jedan od tiketa i moze sta hoces

10. Ljubimo mi kurac milvokiju evo koji put zaredom :D

11. Ajde Vole jebale te asistencije, budi sebičan

12. pu majku ti jebem crncugo

13. jurim cele sezone ovog kajla kvina kad ne igra noa i on nikad da ispostuje men

14. Pojebace sve monro crncucga evo tacno vidim sad dobija trecu, zakovan za klupu do cetvrte

15. Arming odličan minus na tompsona, bedak brate spustili mu granicu na 20.5, pa izbiće na 35 mejmune ha ha ha

16. Hahhah a doceka me doceka neka neka

17. ajde entoni mamu ti u picku jebeme

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.