Кладионица

1. predobra kvota 7, igraju kuci, ali ako ne bude igrao recimo lebron ili bar jedan od njih 2

2. Ma bez Lebrona je to potpuno druga priča, ova dvojica su mnogo manje važni

3. izmace mi dobitak od 12 000

4. Odakle vam sad opet informacije da nece igrati neko od ove trojice iz clv?

5. Ma nikad vise na govna, pa nek mi garantuje lebron licno

6. Igrao minus na nekog marvu iz karposa nema coveka nigde koji kurac i ako je 1 kvota nema veze ne bunim se

7. Dominik Mavra, odličan kroat za ismevanje već dovoljno smešne aba lige

8. kemba minus, batum plus, grifin plus, dzordan minus, plus poeni...zavališ se i uz čašu crnog vina gledaš meč kad si već jebena sirotinja pa nemoš ići u kurve

9. A brate prezime vuklo na minus kucu da stavis nego mogao je uci bar minut ili biti u protokolu hahaha al sto mu onda drze 8,5 ne ide mi u glavu

10. Zato što je lakše uspostaviti poredak na berzi nego oceniti granicu na retardiranim vranješima jebenim

11. sta mislite veceras CLEVELAND DENVER 2

12. Ne smaraj protiv klivlenda vise bolje opali jokica plus na toj tekmi ako ga tristan tompson sacuva onda do kurca sve

13. Dio uleteo u pucanj

14. Ja planiram + na mexu

15. ne drkam se stvarno, ako neko ne bude igrao 2 denver...evo ne igra ni shumpert..

16. Durent i westbrook ide dubl bar za hiljadu to ce da prsti

17. evo jednog igraca IBAKA +

ako ne dodje ban 3 dana

18. Armine jel to veceras gs-okl?

Ja sam jos na endesa i aba ligi

19. sta je ovo majku ti jebem veruje se vise drugima za nba tips nego meni

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.