Кладионица

1. Sve samo šljašti durent durent durent njega moram plus inače nikad ne igram gsw jajare al sad moram u pm

2. Odigracu dublove vest-durent, vest-jokara, durent-jokara za po dva soma jedan mora da dodje da jebe izijem arminga a nadam se i sva tri al za svaki slucaj ako me jedan izjebe ko vola

3. U koliko sati igraju moram do kladze ako me zena pusti

4. TAKO DA GO GO POWER RANGERS!

5. Sta da ti verujem sinoc si me usro sa turnerom to sam imao za ne daj boze sve da padne pa premijer ligu da ispostujem al kurac xd

6. 5. Here are Russell Westbrook field goal percentages in his last 15 games against the Warriors (including playoffs) dating back to the 2014-15 season:
    34.8
    26.7
    33.3
    37.0
    39.3
    44.4
    52.6
    35.7
    33.3
    33.3
    34.5
    36.4
    36.8
    23.8
    36.7

7. The return of KD to OKC is the third highest average ticket price paid on StubHub for an NBA game this season

http://d2s3dt9f4iyeup.cloudfront.net/images/resized_v1/3797e0ef-3e2d-477c-8c14-4af61617ed11.jpg

8. Hvala vam puno "saborci" -.-

9. Mekejleb me ispostovao odlicno, minusi su zakon
    Edit: ako sad za 3min nabije 8p ne pisem ovde vise u zivotu

10. Kemba Voker igra u 11 ostali od 1 pa nadalje

11. U 11 sarlot i klipersi igraju ne zaboravite

12. Horford 13.5 -
    Denver H2 12.5
    Durant 29.5 +
    Dalas 104.5 +

13. Mala,je to granica za hordorda brate plus ne igra crowder

14. slusaj od izijema sam te branio al nemoj da te cujem vise da nesto kenjas nikolasu!

15. Hahahh a i ja pricam svasta stvarno

16. Denver H2
    Antekontomonkoponen -
    Tomas -
    Vestbruk +
    Barns +

Jebite me ako ovo ne dođe.

17. Vec vestbruk na 32,5 jbt al nema veze idu obojica debelo preko granica, nba je cirkus, masu ljudi ce gledati utakmicu da bi videli okrsaj ove dvojice a to ce i dobiti

18. Ako dotera Vestbruk na 35 recimo ili tako nesto igracu ga manje teraj ih u kurac da udaram kontru aaaaaaaa

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.