Inače hteo sam Šarića i Novickog isto, da ubacim trećeg Isiaha minus, ali toliki je burazer da mi je žao da ga odigram minus iako mislim da može nedoći plus.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
ubi me davidovac za 20k pu mejmune jebem ti mater
Stavili su granicu 232.5 na Denver CLE poeni auh sta raditi
Igraju svi za klivlend
Pa normalno navlakuse sve same.
Armine daj nekog igraca jednog da ide u plus naravno
Vestbruk 40+ vcrs
Ako neces da rizikujes sa divljacima
Barton 14,5 +
I mozda buker, fournier..
A ne ynam za kornjacu majku mu jebem da se ne upuva
KD sam stavio Sarica se premisljam mog cetnika dragog prosli put mi dosao + dao trojku 1:32 pre kraja
Igra ilijasova ali pod povredom dobice saric opet minuta i ja ga imam na jednom al igra toplo hladno nabijem ga, valjda ce se sad dokazati
Сад сам видео како су Вориорси најавили меч хахах, стрпаће Вестбрук 50
Bio sam do kladze, pustila me zena
Jeeeeej
Koje stevane, ono sto su stavili da se gledaju durent i robertson umesto vestbruka haha?
Na koliko si vatao vestbruka i durenta?
То, Армине. Ево за остале https://www.facebook.com/nba.analize/photos/a.162464247285891.1073741826.162457933953189/626985267500451/?type=3&theater
Мада би била фора да Робертсон убаци 20 лолек
Nikola Vucevic +
29,5 i 32,5 visoko jbg al mislim da ce se izrokati, oba meca do sada durent blizu 40 bio, a vestbruk minus dolazio vreme je da danas izdivlja
Zach Randolph Ja mislim da bi Wess moga odigrat monstruoznu utakmicu, nakon sve te cijjele priče s New chapterom i jos nakon ona dva gostujuca gazenja
KD RW NJ +
Onako specijalno odigrao
Inače hteo sam Šarića i Novickog isto, da ubacim trećeg Isiaha minus, ali toliki je burazer da mi je žao da ga odigram minus iako mislim da može nedoći plus.
Sad mi se ne igra kad vidim komentare ove
Stiv frensis može li plus