Кладионица

1. KD RW NJ +
    Onako specijalno odigrao

Priznaj da si prepisao bice mi lakse

2. Jel prenosi stoka nesto ili ce snuker neki da puste?

3. Somiju sam rekao da ne bude zabune hah

4. U kom smislu?

KD sam hteo još otkad sebe, denver cle sam hteo uk poena plus ali granica 232.5 pa igrao jokaru, a kornjaču jebiga pojedini su poprilično optimistični

5. Pa u smislu da sam na prosloj strani napisao post u kojem pise plus na njih trojicu hahahah

6. Arming nadam se da si na somija mislio (zbog tebe se nadam kapiras?)

7. Armin danas proveo tri sata u kladionici, tražio sijetl supersonikse u listi

8. Meni u pvt poslao da su rojalsi sigurica

9. Hahah resio sam zavrzlamu odmah brt
    Prenosi sk1 ovu sad sto se igra, posle ne jbg, ma idete na onaj reddit nba streams ima uvek hd ja preko telefona gledam jer komp ne moze da podrzi kvalitet taj haha

10. Igraj Radmanovića armine

11. Aj baci link za gs ovde kad se pojavi

12. Cekam redika mrtvog za isplatu 3-11 sut

13. Moze se reci da sam prepisao druze

S tim sto sam sam ocenio njih da igram i nisam ni video post taj tvoj ali tehnicki najbitnije da dodju majku im jebem

14. https://www.instagram.com/p/BQYqBCPBK7o/
    Ima da prsti jebeno, na svaki kontakt sa loptom durenta ima da grmi hala

15. Napalio sam se na tekmu kao da zvezda igra fajnal for el onaj u bgd sl god za koji sat i da idem da gledam isto tako

16. WESTBRUK=ISUS

DURANT=KURWA JEBANA

17. Meni je durent pregotivna glava krakata doktor je prejebeni ne mogu da ga mrzim

18. Ja realno najvise od sviju ne gotivim volinu dzordana i pederka karija

Durent je pizdulja obicna ali je realno predrkan igrac. Moze se reci da ga malo ne gotivim

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.