Кладионица

1. Armine ima li gerija pejtona u listi majmune hahaha

2. Meni je durent pregotivna glava krakata doktor je prejebeni ne mogu da ga mrzim

https://www.youtube.com/watch?v=67pI4TcSrc0

3. S druge strane Irving nas je jebao na svetskom al njega volim vise

4. Hahaha ne bih ja dirao pejton cuva ga elitni defanzivac dzondz

Redik govnar me obori ide u on na crnu listu nikad ga ne uhvatim

5. Mene redik redovno jebo nisam mogao da uvatim ni + ni -

6. OVO MORA DA JE IZIJEM OBEZBEDIO STRIM D M X

7. Indijana klasicna namestaljka jebenih kladionica i rekao sam necu vise ishode utakmica i stavim za fix u sistemu mrs u kurac bre

8. Do jaja je strim ovaj sljaka ko kablovska

9. Jokic korektan za sada usrali mu dve asistencije vec

10. Solidan faul na čendleru

11. SLUČAJNO SAM PREBACIO LINK STRIMA NA KLIVLEND AMATERI PROTIV DENVER AMATERA KAKO DA VRATIM?

12. HUANČO JO SOJ TU MADRE

13. Је л' искористио неко од вас оно отворено клађење или како се већ зове, да им кажеш у Меридијану на шта оћеш да се кладиш и онда ти понуде квоту? Питам се колику би ми квоту дали за Лука Дончић остварује трипл-дабл на тој и тој утакмици.

14. Nisu preterano velikodušni sa kvotama. I prvo pitaju koliko ćeš da uplatiš pa onda oni ocene koliku će ti kvotu dati za određenu igru.

A skoro sam hteo da pitam kolika će biti kvota da Teo4 ide u Jutu na leto, i nikako.

15. Jokić 7-5-3 u prvoj četvrtini, sprda se lik

16. Armine Šarić brat već 7p ja peder ga preskočim a jebote

17. A skoro sam hteo da pitam kolika će biti kvota da Teo4 ide u Jutu na leto, i nikako.

Mozes i na sajtu da im napises, ne moras da se cimas do lokala.

18. Pokusao sam mnogo malo karaktera dozvoljeno i pise valjda u naslovu mec ne znam nesto sugavo skroz.

Ovako odem na salter oni zovu usmeno lepo sve

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.