ne igra im gordon, znači jedan taj neharden pucač manje, kontam malo će više da se prelije ka andersonu i arizi, ariza nešto malo slabiji u zadnje vreme al imao je jednu ok tekmu skoro, mala grana, feniks..
Smejao sam se zaradi od tarzanije jer kontam da si dobio pešes zajedničkih ručkova i veru u bolje sutra, dobro 300 evra je ok, sad budući da je fazon za par godina, onda jebiga...
Ne pratim jebenoga Trevora, od Trevora volim Mbakvea njega bih možda igrao, jedino sto sam hteo tu je brada minus 30.5 očekujem da će ih otkinuti i da će on blejati
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Hahah sta mu rade, samo da ne popizdi odose tiketi u kurac onda
Ovde na OKC igrati ko mo tno
Trevor "Trev" Ariza - više od 11,5
Ako se ubijem nekad ubiću se zbog ovih njihovih reklama i onih nagradnih igrarija
bolji razlog da se ubiješ je što si redovan na temi kladionica na forumu vukajlija
Još bolji ako si otvorio temu kladionica na forumu vakujlija
jebiga, imao sam tipa 19 godina tad :) Mislim, nije da sam postao nešto pametniji kasnije, sa tipa 25 sam pisao za Tarzaniju
oćeš li ispratiti Krizu Arizu
A dobro jbg, za razliku od kladionice, od tarzanije si bar dobijao pare
HAHAHAHAHA
ne igra im gordon, znači jedan taj neharden pucač manje, kontam malo će više da se prelije ka andersonu i arizi, ariza nešto malo slabiji u zadnje vreme al imao je jednu ok tekmu skoro, mala grana, feniks..
ne znam jesi se smejao krizi arizi ili tome da sam dobijao pare od tarzanije, i jedno i drugo je za smeh pošto sam zaradio možda 300 evra od tarzanije
Smejao sam se zaradi od tarzanije jer kontam da si dobio pešes zajedničkih ručkova i veru u bolje sutra, dobro 300 evra je ok, sad budući da je fazon za par godina, onda jebiga...
nisi mi rekao jel pratiš arizu
Zezam krizu
sa tobom se ne može voditi normalna konverzacija
kladionica sta mogu reci o tom malom momku
16-30 milvoki trojke pa mamu vam jebem juce pusite kurac od lejkersa jebenih zasto ne lazete zasto
Poz gvozdene
Vrlo moguće brt, bez zezanja.
Ne pratim jebenoga Trevora, od Trevora volim Mbakvea njega bih možda igrao, jedino sto sam hteo tu je brada minus 30.5 očekujem da će ih otkinuti i da će on blejati
4 licne djanis pa majku ti jebem barton nista durant nista