Кладионица

1. Uhvatim
    Stutgart 1
    Celzi x2i0-3
    I padnem neki tenis sto sam prepisao. Pu!

2. jebe kevu barnli.svaka im cast.mancu u gostima otkinu bod,sada celziju gajbi.posed lopte im je bio kao da nisu ni igrali.

3. Koga boli kurac za posed lopte bod su uzeli napice se kao veprine veceras

4. koliko se siromasno osecam iznutra a vala i spolja kad za ovaj vikend nisam odigrao nijedan tiket

5. Ovaj lorijen stvarno najveca kantica za spermu

6. vise sam bio fasciniran kako izvukose bod,a loptu 3 puta pipnuli.
    al ocigledno dobro pipaju.

7. Sto sam ja stavio ovaj laganas 2-4 boga pitaj sad gledam da nisam pogresio tekmu mozda sma las palmas mislio eh

8. Barnli bio bolji u prvom, još su dve stopostotne šanse imali čini mi se pored tog gola iz slobodnjaka, drugo posle nisam gledao.

Kakav gol zavuče svonsi ju ju nema kurca od ovog lestera

9. Je l mene neko zajebava da ce fener dati 30 poena za poluvreme

10. ma šta ima nema kuraca stotinu

11. Ne bude li dao gol lester jebacu im majku lisiciju

Kakve jajare treba dekretom zavraniti da neko van petorke (znaci mancesteri i celzi jer su ars i liv kante) nemaze da osvoje titulu

12. lester ispada iz lige i osvaja ligu sampiona.

13. pozdravila te kosarkasica ana dabovic

14. AJDE LESTERU UMULJAJ GA JEBEMITI MAMICU

15. Sevilja gg
    Standard liege prvo ne pada gol
    Marsej 2-3

Kvota skoro 10

16. Evo predlog nekog lika s mvp-ja što dosta dobro pogađa, mislim da je u poslednje vreme promašio samo jednom od 5-6 puta kad je predlagao po jednog igrača i pisao analizu.
    http://www.mvp.rs/mvp-forum/kladionica/19-kladionica?start=3075#153976

Pročešljate i nekoliko postova iznad, Mega sa smanjenim hendikepom mora da se odigra.

17. Ja sam baš stevanu pre neki dan pisao da je dobar, i da ga isprati malo, kad mu već nije išlo sa odabirom igrača.

Dobar je stvarno, ne samo igrače, ubada i utakmice sasvim solidno koliko sam ja zapazio, partizan sa paokom, pa za mzt sa olimpijom je baš fino ubo, ne znam dalje, toga se sećam.

18. Jbt reko sam necu nasu prevaru od lige al kad vidim da je covek napisao naucni rad o nekom balvanu moram da ga ispostujem
    Ide ovaj igrac sa megom za 2500

19. haha kojih 2500 kad si rekao da si puko sve? :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.