U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hahaha taj lik solidno pogadjao dok nisi okacio ovde sta predlaze xd ova tema je jaca od svega osim nikolasa xdd
RIP PLAMLI BRATE MOJ RODJENI NIKAD TE NECU ZABORAVITI U TVOJE IME VECERAS MINUS NA VEJDA, TAUNSA I DEROZANA
Moze i mega kec jbg
Je l igrao Derozan do sad? Od povrede?
1.4 jebeno na Min, a igraca iz ponude čikaga imamo 0 (slovima: NULA)
1,5 u pinbetu
Dere derozan opet, toronto odmarao 3 dana ja sam ih stavio na solidno jak tiket opet idem konacan ishod jer sam izgoreo jebeno, sad sam se iscimao do kladze ceo stek stavio na karticu, u pola 7 u solidno zdravoj finansijskoj situaciji a sad all in pa nek ide sve u kurac, to je kad ne slusam sebe
http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_92933116_gcfgcgxcxc.png
Jbg zajk bas sam mislio da lorijen nije tolika kantica za spermu
Hvala ti za FIXEVE pseto!
(salim se)
Brt i ja sam odigrao bas sam bio ubedjen jbg. Jos ga slepci daju u 90+1 majku im jebem ne mogu cele godine da uvaljaju dva komada danas 4
A za lester sam napisao cime sam se vodio ranijeri jede govna obecali mi vardi i marez nja nja nja jebo mu pas mater i njemu i njima
Ima da ih ganjam dok ne uhvatim xd
Ne mogu ispasti iz lige nemojte da se ZAFRKAVAMO.
Leicester City is the first reigning top-flight English champion to go 6 straight top division games without scoring.
A ja igram gg narod je glup i treba ga jebati
Sad vidim da imam parkera na 3 od 4 tiketa kad sma ga bre odigrao svuda kakve su ovo lazi sve je tuzno pretuzno
rece izijem da su tom parkeru nabijali klinove u oci...
Nisam igrao 2 nedelje skoro, totalna detoksikacija. Preljepo.
Za veceras bacio dubl Minesota/Vigins cisto da presecem post, da se sjetim starog osjecaja
Ahah Armine kao da nisam ni odlazio :D
Pa dokle
Iz sve snage navijam za tebe skozeru da ti prodje tiket narocito navijam za tog vinginsa da dodje plusina
https://www.youtube.com/watch?v=Ct0weDqlPXQ
lepo
Kapiram da svi imate minesotu i viginsa a?