RIP PLAMLI BRATE MOJ RODJENI NIKAD TE NECU ZABORAVITI U TVOJE IME VECERAS MINUS NA VEJDA, TAUNSA I DEROZANA
Moze i mega kec jbg
Je l igrao Derozan do sad? Od povrede?
1.4 jebeno na Min, a igraca iz ponude čikaga imamo 0 (slovima: NULA)
1,5 u pinbetu
Dere derozan opet, toronto odmarao 3 dana ja sam ih stavio na solidno jak tiket opet idem konacan ishod jer sam izgoreo jebeno, sad sam se iscimao do kladze ceo stek stavio na karticu, u pola 7 u solidno zdravoj finansijskoj situaciji a sad all in pa nek ide sve u kurac, to je kad ne slusam sebe
Jbg zajk bas sam mislio da lorijen nije tolika kantica za spermu
Hvala ti za FIXEVE pseto!
(salim se)
Brt i ja sam odigrao bas sam bio ubedjen jbg. Jos ga slepci daju u 90+1 majku im jebem ne mogu cele godine da uvaljaju dva komada danas 4
A za lester sam napisao cime sam se vodio ranijeri jede govna obecali mi vardi i marez nja nja nja jebo mu pas mater i njemu i njima
Ima da ih ganjam dok ne uhvatim xd
Ne mogu ispasti iz lige nemojte da se ZAFRKAVAMO.
Leicester City is the first reigning top-flight English champion to go 6 straight top division games without scoring.
A ja igram gg narod je glup i treba ga jebati
Sad vidim da imam parkera na 3 od 4 tiketa kad sma ga bre odigrao svuda kakve su ovo lazi sve je tuzno pretuzno
rece izijem da su tom parkeru nabijali klinove u oci...
Nisam igrao 2 nedelje skoro, totalna detoksikacija. Preljepo.
Za veceras bacio dubl Minesota/Vigins cisto da presecem post, da se sjetim starog osjecaja
Ahah Armine kao da nisam ni odlazio :D
Pa dokle
Iz sve snage navijam za tebe skozeru da ti prodje tiket narocito navijam za tog vinginsa da dodje plusina
Kapiram da svi imate minesotu i viginsa a?
Hahaha taj lik solidno pogadjao dok nisi okacio ovde sta predlaze xd ova tema je jaca od svega osim nikolasa xdd