Nema bataljivanja skauz, kad jednom postanes deo NASE STVARI nema nazad i ja imam dubl minesota vigins ali imao sam pored jedan jak i vidim jebeni parker svuda o zivote
Nisam igrao 2 nedelje skoro, totalna detoksikacija. Preljepo.
haha scousere, pa imas neke ljude na ovoj temi koji bi umrli da toliko apstiniraju od kladionice..a ti se podmladio...sta si ti neki kinez bogatiji jeli
Hvala Dio dobri covece, ne znam sto sam pojeo govno opet a kifla 10din nego reko ajd nek se okrece turbina
Haha pap
ja cikago veci hend odigrao dok se jos nije znalo da ce igrati sa 4 igraca ...
Dobra pap
Nema bataljivanja skauz, kad jednom postanes deo NASE STVARI nema nazad i ja imam dubl minesota vigins ali imao sam pored jedan jak i vidim jebeni parker svuda o zivote
Ja imam vejda minus xdd
Minus na karmela je minus večeri, ali ne ne vi slušajte armina što igra plus na parkera jebenog
haha scousere, pa imas neke ljude na ovoj temi koji bi umrli da toliko apstiniraju od kladionice..a ti se podmladio...sta si ti neki kinez bogatiji jeli
Ovim tempom SA će imati 40+ ofanzivnih skokova do kraja tekme xD
Shomy kome ti to da nema Mela minus? :)
Sjebaće me tauns govno evo tačno vidim ds će igrati 19 minuta
Arm to Cosa Nostra ovo ono
Nisam Izijeme, averidz siromasni balkanac ali makar ne radim puno ko kinez za kapitalisticka govna da bih zaradio 2$ dnevno xd
Sto sam stariji to sam siromasniji
Op Vigins 14p, pa da klasicna navlakusa da se vratim e nece moci
Kako igraju niksi pa ovo je sramota jebena
Pitanje je koliko ce igrati uopste brt
Nemoj to sad je otišao na klupu majku mu Boga pitaj kad ce nazad. Nije dobro dok ne preturi!
DOLAZI SIG
Navijam za vas da vigins uzme sto vise suteva xd
Sve suteve nek uzme a resto bjelica npr
Sta ce parker da mi uradi hjooj place mi se