Кладионица

1. Sve izveo iz prve osim derozana i odmah suting faul nad njim pa jebem ti mater majmune u picku da ti jebem koga ti odmaras bre neke kerole tamo mrs

2. Izvede Valanciunasa kome je trebao jos kos da Dio ode da spava al ne, mora da ceka debelog litvanca da udje u igru omasi jedno 3 i mozda da taj jebeni kos.

3. Jevem ti zasto sam lajv krenuo sad ko da me obuzme nesto i osvestim se i vidim sta sma igrao, a gledaj trojka trojku stize sad majku vam jevem samo se kanalim

4. Hahahah pa sto u zadnjoj sekundi proklet bio

5. Bravo Jonas burazeru!

6. Pa nemoj majku ti jebem da ti jebem

7. Nikom zivom ne da loptu pu djubre jedno smrdljivo daj mu sudija tehnicku iskljucujucu ako imas muda budi covek jednom u zivotu

8. Opalim da toronto ne izgubi 4. Sa vise od 5 razlike, kad detroit fazon preokrece minus od 20 sad pa da l sam baksuz takav

9. Ma ti ces proci al meni treba malo srece trenutno

10. Malo vise da se ne lazemo

11. VanBuurenu koliko puta smo rekli da nemaze neka ekipa da izgubi sve 4 cetvrtine to nemaze i ti odigras to

12. Dramond retko glup decko inace

13. Pa ne mora da dobiju samo da ne izgube sa vise od 5 al kurcina nista od toga, a moris isto kurcina sve u svemu KURCINA

14. Hahahah dobice ih jevem ti

15. Ne mora ali nije bitno za generalno pravilo kurcina jebiga izgledna je bila

16. Pa hteo sam da dobija detroit 4. Dok sam usao u lajv otvorili sa 5:0 i kurcina

17. Idemo malena zivot je pred nama treca isplata nocas

18. Minusi su keva jesam rekao to? Da sam igrao plus presvisnuo bih jebem ti zadnja 4min nije dao kos

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.