Kosovac zauzeto
I nemam pojma glupo mi je to, taj sistem, to gemblas sa uzdanjem u zadnji pokusaj da on nece omanuti onda bolje uzmi taj fond i sruci na jedan pokusaj nazovi ga zadnji i a u picku materinu sta se jebavas tu 10 dana
Zato sto volim. Ukratko.
Odigram kvotu 3-5, stavim u favorite da mi peva kad padne go xd i radim druge poslove, zujim po gradu...
Uvece odigram NBA, zanimljivije mi da pratim, a ako prespavam onda ujutru taj delic sekunde kad kliknem na aplikaciji na moj nalog pa dok ne prikaze stanje je ko droga xd
Da srucim fazon 2-3 hiljade, koliko mi je pocetna banka, na 2 para nije ni 100e. A da stavim recimo 100e bas i ne ide jbg, sirotan sam.
Ovako krenem sa tih par hiljada, okrecem svaki dan tikete, pratim, navijam, kunem...
Evo recimo sad, krenuo sam 20. januara sa 3000, ako ovaj poslednji krug uspesno privedem kraju (sad sam na 4. pokusaju a imam ih 9) bicu dobar nesto preko 70k.
Pa odustao haha, al jbg, bez obzira sto je uspeo sve da spuca pare, mogao je da UPUMPA jos para u fond za fibonacija i da nastavi progresiju, msm, ako je imao muda. (nije prozivka ovo)
Stevane ako citas ovo sa svog katodnog monitora preko dial-up konekcije sa masine koju pokrece dual core procesor @1.4GHz, nemoj se ljutiti, samo iskazujem svoj STAV kao sto si zahtevao od mene.
Haha dramond ko jos igra na dramonda? xD
Osim ako su ubacili skokovi nba igraca u gaming style kladionicu xD
Pa gde sam igrao dramonda nisam idiot
Da sam ga igrao igrao bih minus nego mu ovako jebem komplet familiju pizda li mu materina majmunska glupa
opaaa apsolutni stranci postali sada mi
https://www.youtube.com/watch?v=YhqMFnvGJ3A
I nemam pojma glupo mi je to, taj sistem, to gemblas sa uzdanjem u zadnji pokusaj da on nece omanuti onda bolje uzmi taj fond i sruci na jedan pokusaj nazovi ga zadnji i a u picku materinu sta se jebavas tu 10 dana
Zato sto volim. Ukratko.
Odigram kvotu 3-5, stavim u favorite da mi peva kad padne go xd i radim druge poslove, zujim po gradu...
Uvece odigram NBA, zanimljivije mi da pratim, a ako prespavam onda ujutru taj delic sekunde kad kliknem na aplikaciji na moj nalog pa dok ne prikaze stanje je ko droga xd
Da srucim fazon 2-3 hiljade, koliko mi je pocetna banka, na 2 para nije ni 100e. A da stavim recimo 100e bas i ne ide jbg, sirotan sam.
Ovako krenem sa tih par hiljada, okrecem svaki dan tikete, pratim, navijam, kunem...
Evo recimo sad, krenuo sam 20. januara sa 3000, ako ovaj poslednji krug uspesno privedem kraju (sad sam na 4. pokusaju a imam ih 9) bicu dobar nesto preko 70k.
Dio, 9 pokusaja trenutno, krenuo sa 6
dan zaljubljenih jos malo opet sam sam :(
Pa cekaj brate krenes sa 3k i sta stavis 3k na kvotu 4? Kapiram ja ovo da je droga i sve to al ne kapiram kako si dobar 70k sa 3k 3x4x4x4 taj fazon?
Hahaha jebes li ga pseto i ti sad?
a jebes me pisao sa o ovome 248 puta do sada ozb xd
Xd
ahhahaha
Ovaj nas Stec sa foruma brt
Prilicno sam siguran da za fibonacija znam malo pre tebe ako nista makar zbog razlike u godinama na stranu to sto sam kockar raspali xd
Znam xD
Ovo tvoje je zvucalo jos vise kao prozivka xD
Pa jeste prozivka jer je siromasan. xd
U jbt ovu od elme ni ja nisam znao
Stevane ako citas ovo sa svog katodnog monitora preko dial-up konekcije sa masine koju pokrece dual core procesor @1.4GHz, nemoj se ljutiti, samo iskazujem svoj STAV kao sto si zahtevao od mene.
Hahahahaha a kako vam ne dosadi
Mame ti ga nabijem morise vola ne moze da ubode, a i ne da mu dzekson govnar loptu, prvo poluvreme par puta sam i namerno mu ne dodaje
Lawson ne igra, trpanje na kolisona ograce 40+min
Moris 3 faula od pocetka cetvrtine 2 za sekundu mrs u picku lepu maternu majkune