Кладионица

1. Ja stavim dlan pola na niciju zemlju a pola na muda pa pritiscem

2. Papet master oprosti izvini al ovo nisam ispratio koliko vidim u zadnje vreme samo nikolas i ja ganjamo minus

3. e to je isto dobro, ja kaziprstom i placem pritezem glavic kad je neizvesno...muda onako zahvatim celom sakom dok se igra

4. Ja sam probao i undere da guram ali odjednom svi trpaju u plus neverovatne jebene stvari, plus se nadas do kraja mozda ga ukenja u 4. Ili tako nesto, a solidan bol su mi naneli par puta igraci koje sam cekao minus, poslednji tig pre oko mesec dana msm da je negde na pola 4. Imao 11 i zavrsio je sa preko 20 poena a uopste nije uzimao suteve pre toga, sta znam sad mesam zavisi od ponude u posl vreme vise plus igram, mada sve je kurceva sreca pa mi mozemo da kenjamo, dok ne budem imao po 100e da singliram igraca isti kurac i na eci peci pec da ih nabodem

5. hvatate li se vi za glavic i priteze sa prstima kada je neizvesna utakmica

Da, ali ja za svoj xD

6. pa jok brate za ocev glavic

7. Jel nekad kad zategnete dve glave ko ja na minesotu danas uzmete pa gurnete tiket u gace kao ovo su muda fazon pa kao za srecu? Ja to obicno kad zvezdu puknem neki hendikep zajeban a gledam tekmu roknem ga u gace(i danas sam ovaj) pa nikad andrijana nece da ga uzme ako prodjem nego joj diktiram kod da ga razduzi

8. hahah makaronceva baba pitija

9. kako zna ona gde si ga stavljo?

10. Naravno arm pa juce smo plus picili ali ovako kad je regularan dan uzmem i gledam ko bi mogao da ujebe stvar, ko ima po sebe los mec ap ili gde bi mogao biti bo uopste ne gledam ko bi mogao da isprska

11. na koju kvotu si uhvatio minesotu?

12. Pa vidi valjda cim mi da tiket ja ga roknem u cega jer na muda igram. Talija mi to. A i ja ne stojim za pultom ko retard ovde u kladzi nego prodjem iza pored nje pa gledam ponudu pa onda vidi jbg

13. hahaha idi u kurac "D

14. A posto je to i kafic naravno ima sank jednom sam forsirao da se kladimo da ga svi stavimo na sank pa kome je najmanji da plati ceh i nisu hteli. Ona tadasnja konobarica se bila obradovala kad je cula kakva je to drolja bila jebem ti nebo jedan dzoni je ozenio posle ne vidja ga vise niko propio se dosta

15. Ma 1,5 bila minesota al me boleo kurac da vezujem svaki put se izjebem ko ovan tako stotka mi je dosta cao

16. ma super je i to. Ja naisao na 1.3 malo mi bilo to

17. Pa napisao sam da je u pinu 1,5

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.